reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madzia, ale się jaraaaaaaaaam tym Twoim testem! Tylko się nie zraź jak potem przestaną wychodzić owu, bo wtedy lh spadnie a hcg wzrośnie, a owu wykazuje chyba wlasnie pozytywny test gdzieś na skrzyżowaniu tych dwóch hormonów, kiedy hcg jest malutko, co żaden ciążowy nie wykryje. Więc jak juz owu będzie nagatyw całkowity bez kreski, to rób ciążowe. Obyś na te Wielkanoc dostała swojego Króliczka albo Króliczkę w brzuszku ;***

reklama
A na rozluźnienie pochwalę się moimi nowymi paznokciami, łaaa;D i wrcam do pracy.
10365934_207277922972372_7093044240540263072_n.jpg

Madzia u nas dziewczynom tez wychodzily 2 kreski na owulacyjnym przed planowana @, nie pamietam komu, ale chyba Indi tak wyszlo i co? Jest w ciazy:)

Ale mi jeszcze pozytywny nie wyszedł;P

A Madzia sprawdzalas na tej stronie t- time czy jakos tak. U mnie tak sie zlozylo, ze akurat wtedy robilam kiedy ta strona to sugerowala.
Jesli o ciazowy chodzi to:
W piatek zrobilam owu, moge Ci zdj wrzucic zaraz
W niedziele zrobilam test ciazowy o czulosci 10 i byl negatywny
We wtorek test ciazowy 10 byl pozytywny
W srode blada kreska na tescie 25

Wrzucaj!:))
Potrzebuje wiarygodnych dowodów:)
U mnie na tej stronie napisane jest że dziś może być dopiero implantacja:D

reklama
Madzia ja też 3mam mocno kciuki za Ciebie :)
co do dzwonienia to już nie zadzwonię...

OlaMagda GRATULACJE dobrze wyczułaś i co będzie Milenka? Dobrze pamiętam?
A co do kłótni my też się kłóciliśmy o to że nie pamięta o mnie jak coś obiecał, i o sex a raczej jego brak :/
powiedziałam mu ze znajde sobie kochanka i się skończy bo jest bez sensu. Oczywiście nie zrobiłabym tego ale muszę nim trochę wstrząsnąć.
Dzisiaj się z nim nie kłóce bo jego babci się pogorszyło.

AniaH śliczne pazurki :) <3

Do góry