reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No to od dzisiaj musisz sobie policzki wazelinka smarowac:D Tylko nosa nie posmaruj bo jeszcze męża będzie kusiło:D

No nie wiem... Jutro sprawdzę czy ciemnieje:) Dziś dopiero chyba 7dpo bo owu miałam 10-11 marca:)
Takie eksperymenty robię na żywym organizmie:D Prace naukową z tego napisze jak mi się uda:p
No Taki wyszedł
3 mam mocno kciuki za pozytywny test :*

Cześć kobietki :*
Olka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i będziesz miała śliczną dziewczynkę :*
CzarnaMadzia życzę Ci dwóch kreseczke :)
India Ja również korzystam ze strony t-time i jak na razie jest dobrze :p
Ja dziś miałam trochę chodzenia..Szykuję prezenty dla dzieci na Święta, bo potem nie będę miała czasu, zakupy, sprzątanie i tak dzień leci..
Robię teraz obiad rybkę :)
Miłego dnia :)
Ja też mam rybkę.. Do tego pieczone ziemniaki i oczywiście surówka z kiszonej kapusty

Madzia ja też 3mam mocno kciuki za Ciebie :)
co do dzwonienia to już nie zadzwonię...

OlaMagda GRATULACJE dobrze wyczułaś i co będzie Milenka? Dobrze pamiętam?
A co do kłótni my też się kłóciliśmy o to że nie pamięta o mnie jak coś obiecał, i o sex a raczej jego brak :/
powiedziałam mu ze znajde sobie kochanka i się skończy bo jest bez sensu. Oczywiście nie zrobiłabym tego ale muszę nim trochę wstrząsnąć.
Dzisiaj się z nim nie kłóce bo jego babci się pogorszyło.

AniaH śliczne pazurki :) <3

Dzieki kochana:*
Olać tych debili, szkoda że nie wiedzą co stracili:))
Może jest przemęczony albo zestresowany w pracy?
Masz większy popęd niż Twój facet?

Wiki - tak bedzie Milena :-)
Ja by był chłopczyk to pewnie bym go nazwała Milan

Oj a mi si marzy Nataniel:) Miałabym Gabriela i Nataniela:D

reklama
Koleżanka w pracy ma wnuczka Natana :) Ja jak będę miała syna to nie wiem nadal pewnie Marcin będzie ale póki co nie ma ciąży to nie mam takiego problemu.
Madzia nie mam większego kiedyś potrafiliśmy ciągle a teraz? Sex na spontanie? Eeye nie pamietam co to takiego. Ciągle jest zmęczony, nawet na konsoli nie wiem kiedy ostatnio siedział. Ale na własne życzenie. Wczoraj mówi wiesz ile miałem dniówki na czysto? Jak mi powiedział to mu powiedziałam że spoko na jakąś ekskluzywną prostytutkę ci wystarczy... Mam dosyć tego nie potrzebuje pieniędzy tylko męża.....

Do góry