reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Olu gratuluję córki :*

A poklocilismy się o pierdoly. Mnie hormony walą na dekiel a on nie jest wyrozumiały i proszę :)

Pies juz dobrze ale rury to masakra. Rozebralismy od naszego piętra do ziemi rury i dalej nic!!! Jakieś 10 metrów w głąb jest zator :(
Zaraz jedziemy to robić.

Madziulko kochana wierze ze ciążowy również będzie pozytywny z dwoma kreskami :***

Wiki nie bądź taka pesymiestka bo jeszcze będziesz musiała za chwile wymyślać imię :p

Anko współczuję. Do kiedy ona jest ?

Kurde Olu zazdroszczę normalnie , że już znasz płeć na 100 procent :) wyczulas.

Dziękuje Ci Mamokulko, kochana jesteś:*

Ale ogólnie testy owu powinno się robić z 2 lub 3 moczu bo wychodzą wtedy najbardziej wiarygodne. Poranny mocz jest zbyt gęsty

Dobra tak zrobie:D

Dziewczyny jak Wy dużo piszecie :p
Ja właśnie jadę do pracy, do koleżanki pogadać i odebrać piankę do włosów.
U Nas zimno i pochmurno :(

ech przy pobieraniu krwi oczywiście "oj będzie siniak bo żyła strzelila) :(

dziewczyny co jadaja wasze dzieci na kolacje te starsze. .. i wy? nie mam pomysłów zupełnie już. .. moja mała zrobiła się taaaakim niejadkiem ze szok... kanapki nie (zresztą ile można ) parówki raz na jakiś czas jej daje ale też już na nie jest, płatki na mleku nie... serki twarożki nie... budyń nie... :( autentycznie mam problem sniadaniowo kolacjowy :(

ech przy pobieraniu krwi oczywiście "oj będzie siniak bo żyła strzelila) :(

dziewczyny co jadaja wasze dzieci na kolacje te starsze. .. i wy? nie mam pomysłów zupełnie już. .. moja mała zrobiła się taaaakim niejadkiem ze szok... kanapki nie (zresztą ile można ) parówki raz na jakiś czas jej daje ale też już na nie jest, płatki na mleku nie... serki twarożki nie... budyń nie... :( autentycznie mam problem sniadaniowo kolacjowy :(

Ja robie ryż z jabłuszkiem i rodzynkami:D

ryżu nie ruszy :(
jeszcze niedawno jadla wszystko na kolacje potrafiła chrupac warzywa i owoce. a na obiad prosiła o dokładkę a teraz... szkoda gadać :(

reklama
Do góry