Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Hahah
dobreeeee...
W święta też będzie pracował
W święta też będzie pracował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja tak samo zakręconaA nie sorki myślałam że podczas owulacji pytałaśprzeoczyłam posty.... Czyli teraz już czekasz na efekty starań? Teraz zakumałam
za dużo postów na raty czytałam i o
Ale ogólnie testy owu powinno się robić z 2 lub 3 moczu bo wychodzą wtedy najbardziej wiarygodne. Poranny mocz jest zbyt gęstyHaha ja tak samo zakręcona![]()
Olu gratuluję córki :*
A poklocilismy się o pierdoly. Mnie hormony walą na dekiel a on nie jest wyrozumiały i proszę
Pies juz dobrze ale rury to masakra. Rozebralismy od naszego piętra do ziemi rury i dalej nic!!! Jakieś 10 metrów w głąb jest zator
Zaraz jedziemy to robić.
Madziulko kochana wierze ze ciążowy również będzie pozytywny z dwoma kreskami :***
Wiki nie bądź taka pesymiestka bo jeszcze będziesz musiała za chwile wymyślać imię![]()
Anko współczuję. Do kiedy ona jest ?
Kurde Olu zazdroszczę normalnie , że już znasz płeć na 100 procentwyczulas.
Ale ogólnie testy owu powinno się robić z 2 lub 3 moczu bo wychodzą wtedy najbardziej wiarygodne. Poranny mocz jest zbyt gęsty
ech przy pobieraniu krwi oczywiście "oj będzie siniak bo żyła strzelila)
dziewczyny co jadaja wasze dzieci na kolacje te starsze. .. i wy? nie mam pomysłów zupełnie już. .. moja mała zrobiła się taaaakim niejadkiem ze szok... kanapki nie (zresztą ile można ) parówki raz na jakiś czas jej daje ale też już na nie jest, płatki na mleku nie... serki twarożki nie... budyń nie...autentycznie mam problem sniadaniowo kolacjowy
![]()
ryżu nie ruszy
jeszcze niedawno jadla wszystko na kolacje potrafiła chrupac warzywa i owoce. a na obiad prosiła o dokładkę a teraz... szkoda gadać![]()