reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Koleżanka w pracy ma wnuczka Natana :) Ja jak będę miała syna to nie wiem nadal pewnie Marcin będzie ale póki co nie ma ciąży to nie mam takiego problemu.
Madzia nie mam większego kiedyś potrafiliśmy ciągle a teraz? Sex na spontanie? Eeye nie pamietam co to takiego. Ciągle jest zmęczony, nawet na konsoli nie wiem kiedy ostatnio siedział. Ale na własne życzenie. Wczoraj mówi wiesz ile miałem dniówki na czysto? Jak mi powiedział to mu powiedziałam że spoko na jakąś ekskluzywną prostytutkę ci wystarczy... Mam dosyć tego nie potrzebuje pieniędzy tylko męża.....

Wiki nie przejmuj się, może ma gorszy okres albo walnij mu do herbaty tego Braverana na konara:*
Jak chcesz mogę się z Tobą moim mężem podzielić?;)

Walnąć to mu mogę telefonem żeby się popsuł i żeby nie przyjmował więcej zgłoszeń ;) a za męża Twojego podziękuję :) ale dzięki z chęci :p

A nie sorki myślałam że podczas owulacji pytałaś ;) przeoczyłam posty.... Czyli teraz już czekasz na efekty starań? Teraz zakumałam :) za dużo postów na raty czytałam i o

reklama
Olu gratuluję córki :*

A poklocilismy się o pierdoly. Mnie hormony walą na dekiel a on nie jest wyrozumiały i proszę :)

Pies juz dobrze ale rury to masakra. Rozebralismy od naszego piętra do ziemi rury i dalej nic!!! Jakieś 10 metrów w głąb jest zator :(
Zaraz jedziemy to robić.

Madziulko kochana wierze ze ciążowy również będzie pozytywny z dwoma kreskami :***

Wiki nie bądź taka pesymiestka bo jeszcze będziesz musiała za chwile wymyślać imię :p

Anko współczuję. Do kiedy ona jest ?

Kurde Olu zazdroszczę normalnie , że już znasz płeć na 100 procent :) wyczulas.

Do góry