reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Zyciowa sprubuj moze z salatkami? Zrob salatke owocowa, lub warzywnaabo kaszke manna z jakims sosem np malinowym
albo wykorzystaj na platki owsiane, jakis slodki sos i owoce i to zrob w pucharku takim jak na lody- wiadomo ze jak cos fajnie wyglada to jest szansa ze dziecko to zje
mozesz tez zrobic jej jakis koktajl owocowy lub warzywny
moja siostra malemu robi z jedzenia takie smieszne minki lub jakies zwierzatka robi aby chetniej jadlo
Albo grzanki z jakas pasta![]()
Ooo babcia mi kiedyś samochodziki i Babe Jagę sera żółtego wycinała
OlaMagda09
Fanka BB :)
Życiowa ja to rożnie , u mnie to raczej pozna obiado kolacja zawsze , dzieci o 17 wracają a maż o 19h także 19h30 jemy.
Robię Dania : ryż z kurczakiem , makaron z sosem pomidorowym , ryż z warzywami , sałatka ( sałata , pomidory , cebula , boczek , serek żółty ..itd ..)
Pizza , zapiekanki , szparagi z kiełbaska , parówki z ziemniakami , omlety.. Naprawdę wszystko .
Maż w południe je na mieście , a dzieci o 13h na stołówce .
Robię Dania : ryż z kurczakiem , makaron z sosem pomidorowym , ryż z warzywami , sałatka ( sałata , pomidory , cebula , boczek , serek żółty ..itd ..)
Pizza , zapiekanki , szparagi z kiełbaska , parówki z ziemniakami , omlety.. Naprawdę wszystko .
Maż w południe je na mieście , a dzieci o 13h na stołówce .
OlaMagda09
Dziewczyny , wiecie , jest wszystko dobrze a płakać mi sie chce , chyba zrozumią mnie tylko te co poroniły , jaki to strach i zarazem radość jak z dzieckiem wszystko dobrze po tym jak jedno stracisz :-(( :-( trzęsę sie na każda wizytę u gine i na każde usg , zapowiadasz sobie czarny scenariusz , dziś to na tej poczekalni to tak mi kręciło w brzuchu z nerwów ze cos okropnego , myślałam ze neo wysiedze.
KasiaMarysia23
Dobry. Ja dziś caaaaaly dzień na nogach, dosłownie, wszędzie pieszo.
Ola gratuluję
bardzo się ciesze
więc jakie imię będzie miała laseczka???
Madzia nooo i piękny tescior, u mnie także || przed @. Kochana teraz pokażesz nam taki ale ciążowy :*
Aniaa_H co za kretyn!!! biedactwo. Powinien się Cie poinstruowac tak żeby było widać żyłe. Ależ jestem zła, normalnie dałabym mu w zeby.
Wiki dzwoniłas do sklepu czy dałaś sobie spokój?
Ola gratuluję
Madzia nooo i piękny tescior, u mnie także || przed @. Kochana teraz pokażesz nam taki ale ciążowy :*
Aniaa_H co za kretyn!!! biedactwo. Powinien się Cie poinstruowac tak żeby było widać żyłe. Ależ jestem zła, normalnie dałabym mu w zeby.
KasiaMarysia23
Ania masz hardcorowa teściowa
teksty ma ze ho ho. Ale dobrze zrobiłaś ze ja upomnialas, bo to lekceważące jak ktoś tak się do Ciebie odzywa przy ludziach.
Życiowa
Ola wiesz co... chyba dotyczy to wszystkich ciężarnych. .. a tych po stracie faktycznie bardziej... ale ja też mam zawsze czarne myśli przed wizytą i w noc przed koszmary...
w pierwszej ciąży co chwila w szpitalu ladowalam i tez nieraz ryczalam i pytałam kurde czemu mnie to dotyka czemu nie mogę w spokoju cieszyć się ciąża itp.
Ja wierzę że u każdej z nas będzie wszystko dobrze do samych porodów i dzieciaczki będą zdrowe
w pierwszej ciąży co chwila w szpitalu ladowalam i tez nieraz ryczalam i pytałam kurde czemu mnie to dotyka czemu nie mogę w spokoju cieszyć się ciąża itp.
Ja wierzę że u każdej z nas będzie wszystko dobrze do samych porodów i dzieciaczki będą zdrowe
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dobry. Ja dziś caaaaaly dzień na nogach, dosłownie, wszędzie pieszo.
Ola gratulujębardzo się ciesze
więc jakie imię będzie miała laseczka???
A gdzie dziś hasałaś?
U mnie jeszcze nie pozytywny test owu
Pewnie Twój był ciemniejszy?
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dziewczyny , wiecie , jest wszystko dobrze a płakać mi sie chce , chyba zrozumią mnie tylko te co poroniły , jaki to strach i zarazem radość jak z dzieckiem wszystko dobrze po tym jak jedno stracisz :-(( :-( trzęsę sie na każda wizytę u gine i na każde usg , zapowiadasz sobie czarny scenariusz , dziś to na tej poczekalni to tak mi kręciło w brzuchu z nerwów ze cos okropnego , myślałam ze neo wysiedze.
Olu, bedzie już tylko lepiej:*
Co prawda nie poroniłam ale miałam ciąże zagrożoną przez ten cholerny krwotok....