reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry
Viola u mnie bylo podobnie. za dwa tygodnie zobaczysz piekne serduszko :)
Ja mam dzis usg genetyczne i strach mnie oblecial czy z bobasem wszystko ok.
Wczoraj mialam maraton bólu + przeciwbólowe.... takiego bólu nie mialam chyba od porodu....

reklama
Anka na którą masz genetyczne? Nie martw się będzie ok:* chociaż strasz jest przed każdym usg.

Ja juz się czuje zesresowana przed piatkiem :)

Kurde współczuję bólu. Mnie ząb bolał raz w życiu i aż się wzdrygam.

Ja dopiero Radka w przedszkolu zostawilam. Spozniej sie do pracy :-( Radek mi dzisiaj urzadzil bunt na pokladzie, az strach pomyslec co bedzie za 10 lat

Tak myślę że 3 tyg temu miałam taki sam albo większy ;/ Pokaż Nam swój :)

Życiowa Ty też pokazuj :) i OlaMagda:)

Madzia mam pomysła :) rano przed wstaniem z łóżka zmierz sobie tempke w pochwie :)

Kochana Marysiu mam tylko elektroniczny termometr:(
Zresztą tak się dziś źle czuje ze pewnie by podwyższona wyszła...
Piersi mam dalej powiększone i obrzmiale a szyjka wysoko i zamknięta, ale co z tego skoro ciąży pewnie nie ma, a na @ się nie zapowiada:/
India- jutro robie drugi test, jak coś tam się dzieje to już powinno wykazać. ..
Viola - gratuluję! Bardzo się ciesze z Twojego szczescia:)) serduszko na pewno niedługo uslyszysz:)
Anka - Jak tam ząb?

Wczoraj tak sie z mężem poklocilam ze mnie brzuch z nerwów strasznie rozbolal, splakalam się i dziś ledwo widzę i żyje.
Ostatnio mamy gorsze dni. A ja czekam na jakiś promyczek słońca od zycia.

Madzia juz nie mam zeba ale pół nocy bolała mnie cala szczęka... mam madzieje ze maluchowi nie Bedzie nic po tych apapach.... boje sie jakos....

Przez 3 miesiace nie przytylam nawet grama....

Dzwoneczku, zamachy w Brukseli, na lotnisku wybuch...! Wszystko z Wami wporzadku? Cos sie dzieje zlego blisko Was?

Dostalam chyba jakies uczulenia czy zapalenia bo tak mnie wszystko swedzi tam na dole ze szok. Dzis ten gin mi nie zajrzy bede musiala wytrzymać do jutra

reklama
Do góry