reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania kurde ale tak nagle ci się zaczęło? nie miałaś wcześniej objawów? zrób sobie nasiadowke z rumianku to doraźnie powinno pomóc. a jutro może ci coś przepisze na ta gin

reklama
Hej u nas wszystko dobrze jak narazie, ale bardzo sie denerwuje az same lzy leca z oczu, szkoda niewinnych ludzi. Masakra normalnie, teraz nie wiem czy odwaze sie wracac samolotem . Dobrze ze wizyty u lekarza dzis nie mialam bo te metro bardzo blisko. Dzieki dziewczyny za troske pozdrwaiam !

Dzien dobry kobietki :-)
Viol, gratulacje :-* za dwa tygdonie serduszko bedzie na bank :-) dopada Cie teraz ten czas bez energii, zaraz na mdlosci bedziesz sie zalila ;-)
Dzwoneczku, a jak Twoje mdlosci.
Wiecie, od piatku drga mi dolna powieka. Co na to zaradzic? Biore magnez z wit.B6. I nie przechodzi.... Nigdy nie mialam jeszcze takiego maratonu.
India co do moich mdłosci to roznie bywa raz lepiej raz gorzej, juz sie przyzwyczailam oby tylko z dzidzia wszytko dobrze było, a do wizyty jeszcze tyyyyyle czasu.

Cześć dziewczynki , nie pisałam bo w weekend gości miałam potem nie było nas w domu , a od wczoraj mam grypę [emoji19]bo u nas epidemia .
Widziałam ze nie za wesoło było tu na forum 3 dni temu wole to zostawić bez komentarza .
ANKA - wiem co przechodzisz tak miałam z moim synem w ciąży problemy z zebami, a jeśli chodzi o swędzenie to musisz gine powiedzieć i ci dać musi natychmiast globulki grzybiczne !
Ja juz zgrublam 7 kg a to dopiero 17 tydzień .
Kasia Marysia - masz taki sam krztalt brzuszka jak ja :-)
Ja umieram przy tej grupie , mam stale 38 gorączki , i biorę tylko paracetamol na jej zbicie syrop na kaszel , i tyle , herbatka z cytryna i syrop z cebuli :-(
Trzymam kciuki szaraczki [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Ola hej :* a może pomógł by ci ten syrop co CzarnaMadzia polecał Indii i jej pomógł? coś z imbirem tam było. .. niestety nie zapisałam a sama bym skorzystała jak dziewczyny przypomną ;)

Dodaje brzuś
ImageUploadedByForum BabyBoom1458645364.074455.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458645364.074455.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458645364.074455.jpg
    122 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Ola hej :* a może pomógł by ci ten syrop co CzarnaMadzia polecał Indii i jej pomógł? coś z imbirem tam było. .. niestety nie zapisałam a sama bym skorzystała jak dziewczyny przypomną ;)

Imbir i cytrynę kroimy w plasterki trochę gnieciemy i zalewamy miodem:))

A ja dziś wywaliłam test i zobaczyłam na nim bardzo cieniutka druga kreskę... ale po czasie wiec się nie liczy:)

Do góry