reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa ja po 3 ciążach ale mylić sie mogę ale po mojemu to by było tak : okres miałaś 11/01 wiec zapłodnienie 25/01 , wiec 1 miesiąc ci sie skończył 25/02 a drugi miesiąc sie skończy 25/03 i poleci trzeci , tak sobie licz co miesiąc , a termin porodu ci da 20-25 października :-)

No pięknie . Aż się gębą cieszy :)

Anka no szkoda , że musisz dodatkowe robić. Ale cóż przynajmniej się widziałaś z maluchem :*

Na czwartek. Zrobiłam test bo 2 dzień wymiotuje. Byłam pewna że to grypa, nawet mnie gardło boli. A że test miałam w domu to zrobiłam tak oo. Nie wierzę

reklama
Eeee juz sie bedzie chwalić nie mu pokaże piękny wyraźny test za dwa dni , a napewno bedzie ! Buziaki gratuluje bardzo i cieszę sie razem z tobą !

Do góry