reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka zastanawiałaś sie czy robić pappa, tak przynajmniej zrobisz, będziesz spokojniejsza. bo mogłabyś mysleć później że sie nie zdecydowałaś itp. a maluszek rośnie :)

Kasia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :) ale czadowo ;) ja tu podpatruje forum i czekam na test Madzi a tu Kasia :p
Koniecznie daj znać co Twój powiedział

A dalej nie wiem co mam napisać bo kilkanaście stron nadrabiałam późnymi wieczorami jak wracałam. Dzisiaj mam wolne ale nawet nie wiedziałam w co ręce włożyć.
Bardzo Wam dziewczyny współczuję Anka tego bólu zęba, a Tobie Olu tej paskudnej grypy :(

No ja pamiętam ze opuściłas kochana i Ci wszystkie mówiły , że teraz zajdziesz i ooo.

No to mało zostało juz tych staraczek , coraz mniej . Bardzo dobrze kochane. Forum tak działa , że chwila moment i będą wszystkie z bebenkami chodzić :)

CzarnaMadzia a co się dzieje? to plamienie się rozkrecilo czy co? nie smutaj kochana spokój i opanowanie ;) ja sobie to powtarzalam jak mantrę przed testami i po testach zresztą też. .. nadal siebie to powtarzam i działa :*

reklama
Do góry