reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi a ile synek ma??
Nasz maly tez nie nauczony spac z nami. Jak przyjdzie to poleży poleż i chce żeby go zaprowadzić do łóżeczka :)
Tez sie cieszę ze dziś piątek :)

reklama
Minka trzymam kciuki! :) tez gdzies czytałam ze olej kokosowy jest super. I dla takich maluszków od urodzenia żeby dodawać do kąpieli to wtedy ładnie natłuszcza skore

Cześć dziewczyki :-)
Violcia to zależy , mi jak sie zacznie śluz to mam go 5dni , a jak sie zaczyna nawiększy śluz i dużo go , to masz jeszcze 24h na przytulanki bo to owulacja .
Synuś nie wiem jak bo nie dzwonili , wracają dziś o 18h

Jak was czytam niektóre ze wam sie już seksu nie chce , to ja w ciąży a tak mi si chce ze hej [emoji3][emoji182][emoji175]hahaha .., także ruszać sie dziewczynki bo my tu z Marysia nie chcemy długo same . Nie odpuszczę wątku dopóki sie tabelka nie zapełni samymi datami porodów ! [emoji259][emoji173]️[emoji4][emoji39]

Olus haha :) ja nie narzekam na moje zycie erotyczne:) czy dni plodne czy nie i tak mam checi:)
Oby dzybko sie powiekszyla:)
Zyciowa gdzie pracujesz?:)
Violka moja siostra synka smaruje olejem, skore ma super gladziutka i nawilzona:) ja odkad mam olej zapomnialam co to balsam:)

Mariolka a co u ciebie kochana?? Jak sie czujesz??
Magda ja w aptece pracuje :)
Hehe u mnie to jest różnie. Mam dni ze chce mi się ze hoho a kiedy indziej mogłabym kilka dni bez :) ale mój mąż za to to ma ochotę zawsze i wszędzie :p

reklama
Viola a próbuj, uwierz nie pozalujesz:)
Po.nim mega szybko rosna paznokcie:)
Moj Pawel uzywa go na podrazniona twarz po goleniu:) chwali sobie:)

Do góry