reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka czy piekna hmmm:) u mnie zimno, wszedzie pelno wody:) i snieg odslonil wszelkie brudy jakie tylko istnieja:D

reklama
Budziłam się niestety w nocy,śniła mi się moja przełożona z pracy wrrr:/
Minka Ja wczoraj zrobiłam zupkę pomidorową także dziś mam to samo,jak nie ma Mojego to robię na dwa dni.
Mam zamiar dziś zrobić na deser kaszkę manną z malinami :)

Ja juz miałam cztery a kolejne wizyty przede mną. Zresztą wcześniej chodziłam tez na nfz i w odstępie krótkiego czasu miałam usg bo miałam torbiel. Nie wiem chyba by mi powiedzieli jakbym miała nie mieć za darmo więcej? Zapytam na wizycie.

Dzięki za gratulacjedziewczęta.

U mnie zimno i mokro. Aż nie chce się wychodzić a musze. Zbieram się na te badania. Pewnie jak wrócę będę miała milion stron do nadrobienia :)

To zapraszam do siebie ;) nie no widzisz masz jakas fajna przychodnie i w ogole i robia Ci na kazdej wizycie ;) u mnie pewnie tez tak beda robic tylko ze u mnie bedzie wychodzic jedna wizyta na miesiac na nfz bo jest tyle dziewczyn w ciazy i sa takie kolejki ze masakra;p

Mariolu wszystko sie ulozy ;) i jedz jak Ci sie chce ;) a ja na wczoraj mialam termin porodu wyznaczony i wszystko wrocilo. Ale jakos to przyzyje juz sie pogodzilam z tym wszystkim .

reklama
Dziekuje dziewczyny! Uspokoilam sie, bo balam sie, ze cos tam sie dzieje moze zlego.. Ale skoroo mowisz Viola, ze sluz to dobry objaw, a Ty, Mammokulko, ze miallas podobnie, to mi zaiskrzyla mala nadziejkaa! Ktora pewnie spieeeeerdoli na leb na szyje, ale niech bedzie poki co ze mna :)

India, wlaasnie, a moze Ty tez juz jestes, to Twoje plamienie i wysyypanie, haaa!

Wiki, Viola i Dora , a Wam ja jest?

Mamokulko, ja tez wlasnie sie pytalam o to usg na nfz, bo naprawde masz dobra przychodnie chyba, rzadko sie z tym spottlalam..! Mamokulko, a w ogole jall masz na imie? :)

Do góry