reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka
:) ja doprowadziłam małą do orzedszkola na bal...
a że swoim zamierzam sprzątać. .. ale nam nie idzie :p

miłego dnia :*

Dzień dobry dziewczynki :) ja mam wolne, więc dolegiwałam w łóżeczku.
Viola u mnie? Ciężko powiedzieć :p Wczoraj byłam pewna że @ będzie lada moment tak się źle czułam, że nawet nie miałam siły napisać. Rano na wkładce zobaczyłam malutką plamke brązową więc myślałam że się rozkręci, poszłam do pracy klientka mnie z równowagi wyprowadziła więc już byłam pewna że @ bo zawsze jak mam mieć to chodzę taka podminowana. Wieczorem po kąpieli musiałam chodzić z koszulką do góry bo tak mnie piersi bolały że sam dotyk materiału był jak coś szorstkiego. Dzisiaj już jest dobrze, nic mi nie dolega, @ nadal nie ma, ale wydaje mi się że jednak będzie.

Wiktoria noo mi sie wydaje ze może jednak nie będzie?? :) :) nie testujesz??
AniaaH wiem wiem ze te objawy trochę za wcześnie :) i caly czas sobie to mowie. Dzis np nic mi juz nie jest :) w ogóle jakos nie jestem przekonana ze w tym cyklu moglo sie udać bo niby czemu?? Ehh jakos tak mnie naszło...
Pomimo ze pogoda u nas ladna, słoneczko i za chwile wychodzimy do miasta. Ja dzis na 14 i jutro też wiec bede miała krótki weekend :)

Viola, nie mysl tak, ze moglo siie nie udac, trzeba miec nadzieje zawsze! I mnie chodziilo o tooo, ze do terminu @ musisz wytrzymac z weryfikacja objawow:) nigdy nie wiadomo czy Fasolnika juz Ci tam sobie nie buduuje domku :d ten czas od owulki do okresu jest straszny, straaaaszny!

Deprecha mnie lapie :(

Wiki, to testuj! Moze @ sie nie roozkreci!

Minka, gratki zatem ;D

reklama
Na jutro mam termin @ jak by nie było to po jutrze zatestuję. Ale wczoraj już się pogodziłam z myślą że się nie udało. W tamtym miesiącu było mi strasznie smutno i w ogóle a teraz jakoś się tym pogodziłam.
Viola z kontekstu było widać ze chodziło o prace :) ja jak chodzę na 14 to mam cały dzień rozwalony a na forum jakie zaległości :p

Do góry