reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aplikacja mi się zaciela i dopiero przez przegladarke włączyłam forum. Złośliwość rzeczy martwych ehhh:cool: dziewczyny trzymam za Was kciuki ☺
Dzisiaj przyszła mi paczka z sexy koszulka z koronki także mam nadzieję ,ze troszke ożywi się nasze życie erotyczne

reklama
Dziewczyny a jak u Was jest z seksem oralnym i analnym?
Z pierwszym u nas ja nie mogę sie przemóc bo mam tak silny odruch wymiotny że myjac dłużej zęby juz mnie rusza..... a z drugim to kiedyś próbowaliśmy a teraz M jakiś mniej chętny.

No fajna ta koszulka

India alez Ty mi ciśnienie podnioslas bo nie doczytałam ze to test owu hehehe ale miejmy nadzieje ze ciazowy bedzie taki sam

Nie potrafie pozbyć się swoich nadprogramowych kilogramów... kiedys po tabsach anty na wyrównanie okresu przytyłam 10kg i późniejjeszcze troche. Nosze rozmiar 40/42 przy 156cm. Masakra jakąś. Gim mi powiedział ze po hormonach jak się przytylo to ciężko później zrzucić

reklama
Do góry