reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Doczytacie się?

Załączniki

• 1454094771007.jpg
    1454094771007.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Kupiłam tanią bo nie wiem ile razy ją nałoże. Może kupię coś lepszego jak będziemy już na swoim, to wtedy będzie można bardxiej poszaleć. Teraz troche skrepowana się czuję wiedząc że rodzice sa w domu....

Ja nigdy nie bylam fit laska w rozmiarze 36... przewaznie 44 ale rok przed porodem sie zawzielam i spadlam do rozmiaru 40. W ciąży przytylam prawie 20 kg z czego 10 zostalo i po poronieniu tez mi weszło kilka kg których nie moge zwalic bo leki które bralam nie pomagaly mi w tym. Wiec teraz jak beda bliźniaki to we wrześniu bede sie toczyc hehehe

Musiałabym chyba całkiem przestać jeść. Sraram się jeść 5 posiłków dziennie i to w miare małe porcje. Kiedyś jadłam dużo wiecej noszac rozmiar 36/38. Slodyczy praktycznie nie jem. Może jakieś badania powinnam zrobić

reklama
Do góry