reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja juz sama nie wiem.. mogla sie pojawic po czasie a to tez negatyw przeeciez.. kurna. Pojdde na krew we wwtorek i bede wiedziec, pierdziele!

AniaaH widać!! :) koniecznie powtórz ale dopiero w poniedziałek niech beta HCG ma czas urosnać :))) super :)
MałaMi ehhh Ci faceci, też bym sie wkurzyła. Ty sie stroisz żeby było wam lepiej w łóżku, ładna bielizna itp a on takie coś. ojj ja jestem pamiętliwa i pewnie nie raz bym wypomniała...
Mój uwielbia ponczoszki, piżamki itp, chyba też sie na coś skusze :) tylko muszę przejrzeć allegro :D

Ja tez widzę :) jak mówiłam kochana mojej koleżance dwa wyszły negatywne. Dopiero 9 dni po terminie miesiączki miała pozytywny test. Ale nie chce Cię nakręcac. Ja wolałam testy strumieniowe jak robiłam ciążowy. Mam teraz na pamiątkę dwa :)

Viola bardzo dziękuję za tabelkę :*
No to czas na Wiki najszybciej. Mam nadzieje , ze będą dwie grube krechy ! !!

No juz coraz mniej się stresuje ale może dlatego , że miałam częste kontrolę usg przez tego krwiaka co miałam i wiecie jak co tydzień widziałam malucha to nie było takiego czekania :) teraz mam 5.02 wizytę a później dopiero 26.02 wiec nie wiem jak wytrzymam tyle czasu :O

Minka kusisz kusisz tym spaghetti :D :D
Mamakulka nie ma za co :)
Super że wszystko dobrze i że tak szybko coś tam a raczej żadnego ptaszka pani doktor nie dojrzała :) chociaż tak jak piszesz jeszcze wczesnie i coś może wyrosnąć :D

Dasz radę tym bardziej, że nie dobrze jest za często robić usg.

Mam łoże i materac jest ze stelażem... masakra jest zmienić prześcieradło chyba kupie parę bez gumek, bo ciężkie jak nie wiem.

reklama
No właśnie też słyszałam , że wtedy się kształtuje, ale może mój jest jeszcze mały :) hehe ale robiłam sobie wróżby i wszędzie wyszło dziewczynka wiec może jednak to prawda :p

Kasiu a Ty który masz tydzień?
Minka a Ty chyba mi dałaś pomysł na obiad bo już dawno nie robiłam spaghetti a bardzo lubimy.

Mnie strasznie wkurzają prześcieradła z gumką bo mi się zwijaja.

Aniu ja mam to samo. Nie da się usnac bo mi jest jakoś niewygodnie, coś mnie swędzi , drapie wkurza. Nogami przebieram :)

Do góry