reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Coś Ty minka one o takich rzeczach nie gadają a koleżanki z pracy jedna która też się stara i to baaardzo długo i jedna która już przekwita też ostatnio szukały, nawet mnie się pytały jak tam ta moja. Nawet w necie szukając to ci z okolicy mają słabe opinie.
Minka Ty to agentka jesteś. Po takich staraniach to musi się udać :)

reklama
Ja mam taką ochotę i w sumie okres mi nie przeszkadza tylko ze wczoraj tak mnie brzuch bolał to nie chciałam a dzisiaj jesteśmy u znajomych i nie ma jak, mój pije to jak wróci nie będzie w stanie ;)

Brak objawow przeszlo w momencie.... teraz mnie gniecie, kluje, ciagnie, szczypie i wszystko sie napina i rozpina hehe a wczoraj jeszcze do męża mowilam ze tak spokojnie w tej ciazy no to teraz mam.

Minka jak teraz sie nie uda to ja juz nie wiem co trzeba robic zeby sie udalo bo Ty chyba wypelnilas 100% planu na ten miesiąc :)

Moje koleżanki tez nie sa nastawione na macierzyństwo moze poza jedna ktora naprawde walczy ale to raczej ja jej podsylam lekarzy bo chodzila pol roku do takiego dziadka (a jak mowi moja ciotka-tacy starzy to tylko do nadzerek sie nadaja) co tylko jakieś leki jej przepisywal

Hej dyiewczynki :) My z synusiem popołudnie spędziliśmy w galerii, trochę połaziłiliśmy, kupiłam sobie kozaki w ccc za całe 48zł ;) takie przeceny, i młodemu trampki ze Spidermanem. chciał je odrazu zakładać.
Teraz już śpi a ja pije piwko i oglądam projekty domków bo trzeba sie na jakiś w koncu zdecydować :)
Minka walentynki są Twoje - czuje to w kościach :D

Wiktoria szkodaaa ale kolejny cykl - kolejne starania :) :) i najważniejsze jest Twoje pozytywne myślenie :)
AniaaaH teraz Twoja kolej :)
Anka nooo hehe i kto tu mówił o spokojnej ciąży?? :p martwiłaś sie że nie masz objawów to Ci dzidzia dowaliła :)

Moja pyza zasneła przed 18...dałam jej pospac godzine ale i tak nie wróżę nam szybkiego pójścia spać....
Małżonek ogląda mecz a my z Tośka zajęłyśmy sypialnie i szalejemy hehe

reklama
Do góry