reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jak w grudniu dostałam okres to myślałam że coś lub kogoś rozniosę ze smutku? bezradności, że znów się nie udało. Płacze to były takie że pewnie sąsiedzi słyszeli. A teraz tak sobie sama wytłumaczyłam pewne rzeczy jakkolwiek głupio to brzmi i jest mi lepiej. Nawet z męzem myślałam o tym że rzucam tą prace juz i teraz,szukam czegoś innego a bobas za kolejny rok. Tylko ja tyle nie wytrzymam...
Nie widzę tabelki akurat ale z tego co pamiętam to teraz Wy dziewczęta India i Aniah :)

A czytanie na forum bardziej uzależnia niż książka :p
Kurcze, masz racje. Ja zawsze ebooki czytalam w drodze do i z pracy, a teraz posty :D

I to czekanie na testowanie. Z etapu jeden na etap dwa :).haha Minka, Ty tak napastujesz P. ze jeszcze blizniaki sie trafia ;)

India hahaha:D byla bym szczesliwa gdyby w ogole cos sie trafilo w koncu:D
Na razie dalam mu spokoj, wieczorem przejde do czynow:D
Wczoraj o dziwo tez zasnelam z zawartoscia, robie postepy:)

Kurde poleżałam sobie trochę i jak wstałam to po siku na papierze miałam taki różowo-pomrańczowy śluź a jakąs godzinę później znowu... zadzwoniłam do ginki ale ona mówi, że na początku to normallne bo jak zarodek wżera się w macice to może trafić na naczynko i stad taki zabarwiony śluz. Dla spokojnej głowy kazała mi łykać duphaston, ona wie, że ja panikara ale jak już raz się przeszło to co ja to lepiej dmuchać na zimne. Chyba też łyknę sobie nospe bo jak nic nie czułąm tak teraz czuje jak się tam wszystko rozciąga....

To jest wlasnie plus jak sie chodzi do lekarza prywatnie. Nie patrze czy to weekend czy godzina 20 tylko dzwonie.
Musialam zadzwonic bo bym do lazienki chodzila co 5 minut i ciagle niespokojna glowa

Ja z mężem i dziećmi byliśmy na spacerku , a teraz robimy wspólnie kolacje , ziemniaczki pieczone i szaszłyki :-)
I pijemy piwo :-D ja bezalkoholowe

reklama
Do góry