reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia hmmm no nie wiem:D gdy sie dluzej na niego popatrze to od razu słyszę " zapomnij":D haha:D nie no jakos go udobrucham do wieczora:-*

reklama
No dokładnie ja też wolęwstać bo wolę już mieć za sobą i wiedzieć co i jak. My dzisiaj na obiadek lekko jednak. Salatke zrobimy jakąś dobrą :)

Minka zacznij chodzić na go po domu i udawaj , że nic się nie dzieje :)

Wreszcie wyszlam z biura. Ufff...
Anka32.mi to sie w oczy rzuca, ze dwa rozne testy z Ania robilyscie.
Marysia... Fajnie znalezc cos ekstra po 3 latach :)
Minka, ja gdzies czytalam, ze od bolu jajnika do owulacji to moga nawet dwa dni minac

Wreszcie wyszlam z biura. Ufff...
Anka32.mi to sie w oczy rzuca, ze dwa rozne testy z Ania robilyscie.
Marysia... Fajnie znalezc cos ekstra po 3 latach :)
Minka, ja gdzies czytalam, ze od bolu jajnika do owulacji to moga nawet dwa dni minac
Chociaz,moze tak wyglada jak inny bo Ania swoj zdewastowala ;)

reklama
Do góry