reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dopiero wróciłam z pracy tak więc..... test zrobiłam- negatywny, a @ jeszcze nie ma. Ale tak myślę że może jeszcze dzisiaj dostane dzisiaj, czuję to. No ale jak już pisałam w tym miesiącu jakoś nie smutam, tylko teraz trochę kiepsko bo w następnym miesiącu miałam odpuścić ze względu na ten okropny listopad ale zaobaczymy... Zdrugiej strony szkoda marnować miesiąc, tym bardziej że chce zmienić prace. Muszę jeszcze to przemyśleć :) Ale będę trzymać mocno kciuki za kolejne dziewczyny :) już się waszych testów nie mogę doczekać :D

Szkoda Wiki :( ale dobrze robisz, ze sie nie smucisz. :) trzeb myslec pozytywnie.... Ciekawe jak pozytywna ja bede jak test wyjdzie negatywny ;) moj synek jestv z listopada i dla mnie porod w tym ms byl super :) zreszta dla mnie bez roznicy

reklama
Jak w grudniu dostałam okres to myślałam że coś lub kogoś rozniosę ze smutku? bezradności, że znów się nie udało. Płacze to były takie że pewnie sąsiedzi słyszeli. A teraz tak sobie sama wytłumaczyłam pewne rzeczy jakkolwiek głupio to brzmi i jest mi lepiej. Nawet z męzem myślałam o tym że rzucam tą prace juz i teraz,szukam czegoś innego a bobas za kolejny rok. Tylko ja tyle nie wytrzymam...
Nie widzę tabelki akurat ale z tego co pamiętam to teraz Wy dziewczęta India i Aniah :)

A czytanie na forum bardziej uzależnia niż książka :p

Do góry