reklama
MariolkaKafe
Fanka BB :)
Ok Ja tylko wpisałam datę miesiączki, ale mam nadzieję że nie przyjdzie 
OlaMagda09
Cześć dziewczynki !
Dzwoneczku ! Sto lat , dużo zdrowia i miłości ....
India - no przeczucia mam , na dziewczynkę , bo okropnie wyglada , brzuch trochę rozlany i same baby w rodzinie moje męża , No ale zobaczymy jutro !
Mariolcia staraj sie i trzymam kciuki !
Viola - ja tez mam wzdęcia to normalne , potem ci przyjdą zatwardzenia jeszcze także to sie dopiero zaczyna haha :-)
Dzwoneczku ! Sto lat , dużo zdrowia i miłości ....
India - no przeczucia mam , na dziewczynkę , bo okropnie wyglada , brzuch trochę rozlany i same baby w rodzinie moje męża , No ale zobaczymy jutro !
Mariolcia staraj sie i trzymam kciuki !
Viola - ja tez mam wzdęcia to normalne , potem ci przyjdą zatwardzenia jeszcze także to sie dopiero zaczyna haha :-)
OlaMagda09
Mama kulka ja mam juz wynik z pappa u gine także jutro wszystko będę wiedzieć
dora032
Urodzinki marcowe pamiętam bo kiedyś dziewczyny pisały Wiem że Ola ma 4 kwietnia A India chyba jakoś w lipcu Pozostałe się nie chwaliły to nie wiem U mnie rano mróz a teraz słonko świeci. Współczuję dolegliwości wzdeciowych ale cóż takie widać uroki tego stanu. JAKIS pozytywny teście by się przydał Ciekawe czy ktorej się w marcu uda
Mamakulka
Ja mam 11 sierpnia i mam nadzieje urodzin sobie na urodziny
Ola bo słyszałam same źle rzeczy o tym pappa... ze to tylko statystyka i można się nastresowac strasznie. Bo potraw wyjść prawdopodobieństwo 1:121 na przykład i tu juz kierują na amnio.
Ola bo słyszałam same źle rzeczy o tym pappa... ze to tylko statystyka i można się nastresowac strasznie. Bo potraw wyjść prawdopodobieństwo 1:121 na przykład i tu juz kierują na amnio.
Aniaa_H
Dzwonusiu kochany, sto lat dla Ciebie! Duzo milosci, aby wszsystko bylo po Twojej mysli, szczesliwej przeprowadzki do Polski i zdrowia dla Waszej juz czworkki ;**
Mamokulko, nie denerwuj sie tylko, spokojnie.. Ani dla Ciebie ani dla Dziecinki to nie za dobrze.
Anka, uwielbiam karkowke!
Zyciowa, kurna, ostatnio Ci pod gorke jakos wszystko
niech Mala wraca do zdrowia!
OlciuMadziu, nooo to juz sie niedlkugo przekonamy coz to za plec jest Twojej Dzieciny! Tez pamietam jak testowalas. Szybko ten czas leci...
I tyle moich kolejnych nieutrafionych cykli od tego czasu.. ale teez duzo nowwych ciaz, co wiidac po tabelce.
Bedzie dobrze, prawda? Tez bedziemy kiedys w tejj ciazy? Wam zycxe juz rychlej w tym cyklu, sobie... chociaz w ogole kieedys
Caluje Was wszystkie i zycze mileego dnia <3
Mamokulko, nie denerwuj sie tylko, spokojnie.. Ani dla Ciebie ani dla Dziecinki to nie za dobrze.
Anka, uwielbiam karkowke!
Zyciowa, kurna, ostatnio Ci pod gorke jakos wszystko
OlciuMadziu, nooo to juz sie niedlkugo przekonamy coz to za plec jest Twojej Dzieciny! Tez pamietam jak testowalas. Szybko ten czas leci...
I tyle moich kolejnych nieutrafionych cykli od tego czasu.. ale teez duzo nowwych ciaz, co wiidac po tabelce.
Bedzie dobrze, prawda? Tez bedziemy kiedys w tejj ciazy? Wam zycxe juz rychlej w tym cyklu, sobie... chociaz w ogole kieedys
Caluje Was wszystkie i zycze mileego dnia <3
dzwoneczek85
Dziekuje dziewczynki za zyczenia !!! Kochane jesteście 
reklama
India9
Dora, swietna pamiec. Mam 18 lipca urodziny :-)Urodzinki marcowe pamiętam bo kiedyś dziewczyny pisały Wiem że Ola ma 4 kwietnia A India chyba jakoś w lipcu Pozostałe się nie chwaliły to nie wiem U mnie rano mróz a teraz słonko świeci. Współczuję dolegliwości wzdeciowych ale cóż takie widać uroki tego stanu. JAKIS pozytywny teście by się przydał Ciekawe czy ktorej się w marcu uda
No ja mam nadzieje, ze sie uda jezcze ktorejs. A pozniej na poczatku kwietnia znowu maraton i bedziecie jedna po drugiej testowaly