reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A MalaMi ty dostalas juz @??? Czy nadal jest szansa na ten cykl? Pamietam, ze test nie wyszedl, ale przepraszam nie kojarze czy @ przyszla....

reklama
No w planach ma robienie tego dzisiaj ale co z tego wyjdzie? Ja rozumiem ze to chata teściowej ale jak można być taki niedbaluchem żeby nie kontrolować co się dzieje na jamie.

Anka nie boisz się robić testu pappa?

Cześć dziewczynki !
Dzwoneczku ! Sto lat , dużo zdrowia i miłości ....
India - no przeczucia mam , na dziewczynkę , bo okropnie wyglada , brzuch trochę rozlany i same baby w rodzinie moje męża , No ale zobaczymy jutro !
Mariolcia staraj sie i trzymam kciuki !
Viola - ja tez mam wzdęcia to normalne , potem ci przyjdą zatwardzenia jeszcze także to sie dopiero zaczyna haha :-)

Urodzinki marcowe pamiętam bo kiedyś dziewczyny pisały Wiem że Ola ma 4 kwietnia A India chyba jakoś w lipcu Pozostałe się nie chwaliły to nie wiem U mnie rano mróz a teraz słonko świeci. Współczuję dolegliwości wzdeciowych ale cóż takie widać uroki tego stanu. JAKIS pozytywny teście by się przydał Ciekawe czy ktorej się w marcu uda

Ja mam 11 sierpnia i mam nadzieje urodzin sobie na urodziny :)

Ola bo słyszałam same źle rzeczy o tym pappa... ze to tylko statystyka i można się nastresowac strasznie. Bo potraw wyjść prawdopodobieństwo 1:121 na przykład i tu juz kierują na amnio.

Dzwonusiu kochany, sto lat dla Ciebie! Duzo milosci, aby wszsystko bylo po Twojej mysli, szczesliwej przeprowadzki do Polski i zdrowia dla Waszej juz czworkki ;**

Mamokulko, nie denerwuj sie tylko, spokojnie.. Ani dla Ciebie ani dla Dziecinki to nie za dobrze.

Anka, uwielbiam karkowke!

Zyciowa, kurna, ostatnio Ci pod gorke jakos wszystko :( niech Mala wraca do zdrowia!

OlciuMadziu, nooo to juz sie niedlkugo przekonamy coz to za plec jest Twojej Dzieciny! Tez pamietam jak testowalas. Szybko ten czas leci...
I tyle moich kolejnych nieutrafionych cykli od tego czasu.. ale teez duzo nowwych ciaz, co wiidac po tabelce.
Bedzie dobrze, prawda? Tez bedziemy kiedys w tejj ciazy? Wam zycxe juz rychlej w tym cyklu, sobie... chociaz w ogole kieedys :(

Caluje Was wszystkie i zycze mileego dnia <3

reklama
Urodzinki marcowe pamiętam bo kiedyś dziewczyny pisały Wiem że Ola ma 4 kwietnia A India chyba jakoś w lipcu Pozostałe się nie chwaliły to nie wiem U mnie rano mróz a teraz słonko świeci. Współczuję dolegliwości wzdeciowych ale cóż takie widać uroki tego stanu. JAKIS pozytywny teście by się przydał Ciekawe czy ktorej się w marcu uda
Dora, swietna pamiec. Mam 18 lipca urodziny :-)
No ja mam nadzieje, ze sie uda jezcze ktorejs. A pozniej na poczatku kwietnia znowu maraton i bedziecie jedna po drugiej testowaly :D

Do góry