reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madziula nie jestem. On też nie pisze, może pierwszy szok przeszedł. Ale ja wam powiem, że nie wiem z kim on pisał. Kiedyś jak byliśmy w Kielcach to powiedziałam do koleżanki żeby mu bulke zniosła, bo ja siedziałam w szkole a on w aucie przed budynkiem. To mówiła ze jak zapukała to coś robił na telefonie i szybko go odwrócił. Potem się przyznał ze pisał do byłej laski swojego brata czy jest w Kielcach bo kiedyś tam mieszkała....

Ola wiadomo ze matka chce dobrze, ale nie zawsze jej to wychodzi. Ja niestety mam taką sytuację jak Madzia i mi to ciąży.

reklama
Czarna Madzia współczuję sytuacji, moi rodzice są już dawno po rozwodzie.Generalnie mój ojciec wyjechał nad morze a my w centrum Polski, przyjeżdża czasem idziemy do restauracji, do kina i tak ciągle... Z jego rodziną nie utrzymuje kontaktu, szczególnie do babki mam żal że jak moją mamę chciała oszukiwać na rachunkach ciągle na 2 tysie czy jakoś tak, a ona się wtedy odezwała to powiedziała "jak wam się nie podoba to możecie wypier*****" i różne takie sytuacje, a teraz próbuje udawać kochaną babunie a ja znać jej nie chce.

Ja dzisiaj jestem zła na męża :(

Zrobiłam dzisiaj coś czego generalnie nie popieram na co dzień - poszłam na solarium :p mam taką wysypkę na brodzie i koniecznie chciałam to wysuszyć pójdę jeszcze raz, może dwa i koniec :)

Dzwoniłam dzisiaj do tego ogłoszenia w sprawie pracy ale nikt nie odbiera :( nawet tam się przeszłam żeby zobaczyć gdzie to jest, ale zamknięte było.
Tak mnie korci a od wczoraj jeszcze myśle czy nie zaszaleć i na blond ciemny się nie przefarbować, ale nie wiem czy by mi pasował.

Wiki no to ładnie, nie chce nikogo oceniać ale tak nie ładnie się zachowała.
A jaka prace patrzyłas?
A co do męża " nic nie mogę obiecać "- ja tak długo nie wytrzymam, chodzę i płacze. Aż się boje ze moje dziecko też urodzi się smutne. Jutro mu o tym powiem. Nie wiem co dalej, on potrzebuje czasu, a ja to rozumiem ale nie mogę się wiecznie przejmować nim.

KasiaMarysia - ciąża i moja mama to oddzielna historia... jak do niej w 10 tygodniu ciąży przybiegłam z krwotokiem to nawet na mnie uwagi nie zwróciła. Spytała się tylko czy mnie brzuch boli, a jak powiedziałam ze nie. To ona odparła "Że w takim razie nic mi nie jest"... i dalej gadała z moim bratem. Chwile później ciurkiem ze mnie krew leciała i jechałam taksówką do szpitala bo nikt nie chciał mnie zawieść a mój mąż był w pracy
Ona dopiero teraz interesuje się Gabrysiem, jak zaszłam w ciąże to wcale się nie cieszyła, wręcz była zazdrosna o moje szczęście.... Niedługo później z moją siostrą wlazły na mojego męża bo za długo o 5 minut w łazience siedział... nie miałam kontaktu z moją mamą przez cała ciąże i poród. Byłam zupełnie sama w nowym mieszkaniu budynek obok.
A kontaktujesz się jeszcze z byłym mężem?

No jak własna babcia chce wnuki wyrzucić to średni miłe, ale to czarownica podła jak Dziadek się napił kiedyś to się wkurzyła i powiedziała że by dobrze było jak by "zdechł" jakiś takich okrutnych słów użyła i zmarł na drugi dzień, a dobry człowiek był, nie to co ona. Ale mniejsza o nią.

A patrzyłam na pracę jako ekspedientka w sklepie, taki sklepik nie duży z rzeczami ze skóry buty, torebki itd

Madzia no to ładnie! Moja matka wręcz przeciwnie aż by mi zabrała dziecko. Widać dowie różne rodzaje zazdrości. Pierwsza ciąża, wszystko nowe musiałaś się nieźle biedna wystraszyć. A teraz tez obok mieszkasz??
Tak mam kontakt. Piszemy.

Wiki to fajna taka praca :)

No fajna ale wczoraj zadzwoniłam prawie zaraz po wystawieniu i nikt nie odbierał dzisiaj też, ogłoszenie aktywne napisane żeby cv nie wysyłać @ tylko kontaktować się telefonicznie. Ale może nie jest mi pisana teraz. Jest już druga połowa marca to jakoś do końca maja będę musiała wytrzymać tu a może akurat po drodze się uda zajść.

A to moja mama tez nieraz czymś palnie itp czasem miałam z nią zgrzyty ale jest inna wszystko by mi oddala:) trochę Wam współczuję ale dacie rade :* :*
KasiaMarysia przepraszam ze pytam ale dlaczego zdradzilas meza nie układało Wam się czy chwilowe zauroczenie?
A on nie interesuje się dzieckiem? ??
CzarnaMadzia a rodzeństwo nie ma swojego rozumu? Przecież masz kochanie swoją rodzinę i nie będziesz się trzymasz spodnicy mamy

reklama
Wiki może jutro zadzwoń.

Ola mój mąż to taki zimny typ, ciągle musiałam go namawiać na seks, często się obrażał, czepiał wszystkiego. A ostatnio prosiłam go żebyś spróbowali ostrzejszego seksu, a on nie chciał. Cóż tak wyszło.

Do góry