reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka a ja po pracy zjadlam obiadek i idę zaraz się ogarniać bylam umówić się do arelgologa i na podstawowe badania krwi bo dawno nie bylam:)
Pogoda coraz ładniejsza się robi :) Słoneczko daje ze masakra :)

Mamakulka współczuję ja jak cos u nas robili i wyłączyli prąd czy wodę to klelam ze szok jeszcze przed praca a tu albo umyć głowę albo wysuszyć masakra :/
Anka to dobrze ze z teściowa ok;)
Kurde tak duuuzo piszecie
Wszystkiego najlepszego dla solenizantki:)
MalaMi nie robiłaś testu? ???
Mamakulka moj tez mówi żebyśmy jeszcze poczekali ogarneli ze za szybko ze mam jeszcze czas ale ja już mogę mieć bo nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko a fajnie jest być taka młoda mama:)
Raz mam tak ze chce a raz a może jeszcze poczekać

Ja tez będę młoda mama bo jak urodze to skończę 25 :) ale to chyba nie ja mówiłam żebyście poczekali :*

No z tymi rurami to katastrofa ***** mac po prostu. Właśnie jesteśmy w castoramie po sprężyne.

Proszę o nie mówienie mi on słodkim bo jeszcze nie mam brownie :D

Anka no to fajnie ze się być byczysz :D odpoczywaj póki się da :p

Madzia trzeba wrzucić na luz. Moi starzy to w ogóle jest kosmiczna masakra ale ja już nauczyłam się ze nie ma co ich w ogóle powazac.

Musisz kochana się zdystansowac. .. wiesz rodzice są dorośli wiec teoretyczne wiedzą co robią i wg mnie nie są w porządku ze mieszają w to wszystko dzieci, które mają swoje rodziny i swoje stery dnia codziennego :(

Musze sie od nich na jakiś czas odciac... niech sami pozałatwiaja swoje sprawy.
Dzięki Życiowa:*

Kurde dziś od rana dziwnie boli mnie brzuch i wydaje się być taki napięty, wypukły...
Mam nadzieje że sobie tego nie wkrecam:))

A co do mebli ja nawet nie pamiętam ile placilismy . W sumie to jestem zadowolona bo drewno ale wolałabym inny kolor. Ciemne się bardzo palcuje a jak dzieciak zacznie chodzić to będą te meble po prostu całuski w paluchach :) zresztą lodówkę tez mam czarna i tez się wpieniam bo wiecznie palce odbite.

Kurde a ja po obiedzie i jem teraz slomke ptysiowa z lodem musze to ograniczyć bo moja figura pójdzie w zapomnienie niedługo:-D:-D
Mamakulka młodziutka :*
A Ania dlaczego robi badania genetyczne bo chyba nie doczytalam???

A co do mebli ja nawet nie pamiętam ile placilismy . W sumie to jestem zadowolona bo drewno ale wolałabym inny kolor. Ciemne się bardzo palcuje a jak dzieciak zacznie chodzić to będą te meble po prostu całuski w paluchach :) zresztą lodówkę tez mam czarna i tez się wpieniam bo wiecznie palce odbite.
Ja niedługo ide do mamy pomieszkac żeby odłożyć kaske ona ma swoje mieszkanie i nam je udostepni bo narazie stoi puste i będziemy jej grosze placic a jest bardzo ładne bo kończy remont :)
A Wrocław fajny kocham to miasto ale tu się płaci za mieszkanie jak za zboże duzo płacimy :/ to mieszkanie tez stol szklany meble na wysoki połysk jak widzę wszędzie ślady to mnie szlak trafia i co chwilę ze ściera latam bo nie lubię jak takie upackane wszystko :/

Fotek Strandmon mega wygodny, normalnie zapadam się w nim.
Masakryczni mnie dziś głowa boli a miałam umyc drzwi tarasowe i posprzątać. Chyba coś mnie bierze nie bardzo się czuje

Ooo czarna lodówka:)) Takiej jeszcze nie widziałam... ale już chce:D

reklama
Madziu niestety rodzice potrafią zdemonlowac życie, ale moim zadaniem nie powinnaś wybierać między ojcem a matką. Oboje Cie wychowali przecież tak? Ja zostałam z mama jak tata się wyprowadził, rzadko się odzywał. Ale jak skończyłam 18 lat zamieszkałam z nim, mama mi pisała jaka to ja jestem nie dobra córka i nie życzy mi żeby moje dzieci takie były dla mnie. Nie mogła się pogodzić ze chce mieszkać u taty. A teraz mamy w miarę dobre stosunki, ogólnie nie było aż tak źle. Wystarczy czasu, z rodzeństwem rozmawiaj ale nie za pośrednictwem matki, bo to tak jak w głuchym telefonie, ktoś coś przekręci potem afera. Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło.
I tak jak napisała Aniaa_H powiedz głośno ze masz swoją rodzinę i to ona jest najważniejsza, rodzice za Ciebie życia nie przeżyją ale konsekwencje ponosisz Ty. Ja tak zawsze sobie powtarzam.

Do góry