reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madzia przykro mi współczuje. Ja nie umiem tego zrozumieć bo u mnie wszyscy zgodni , i zawsze mnie uczono ze rodzina najważniejsza , nie tylko ja maż i dzieci bo z innymi tez sie żyje nie wyobrażam sobie Bez nich życia , bedz siostry mamy taty szwagierkę teściowej .. Męża mam takiego samego . Złe by nam było bez nich wszystkich jakbyśmy byli skłóceni , wszystko bym robiła dla pogodzenia . Takze współczuje bardzo :-(

reklama
O zesz mała mi przeoczyłam! Okropna ta ciotka no. Ale skoro to dopiero po odstawieniu tabletek to kwiecień może być Twoim miesiącem :D liczę na to kochana :*

Ja juz zjadlam bo nie mogłam dać rady doczekać i zjedliśmy z cukinia aldente heheh trudno. Chwilę odpoczne dam się dzieciakowi najeść i zrobię. To brownie :)

A z rurami dalej walczymy. Trzeba jechać po sprężyne.

Dora ja uwielbiam ikee. Fotele bomba są. Który model Ci się podoba? My mamy mieszkanie wyposażone seria hemnes ciemna i teraz planujemy kupić dla malucha tez ta serię tyle że biała.

Stolik robiliśmy sami nie wiem czy kojarzycie ze skrzynek stoliki

O zesz mała mi przeoczyłam! Okropna ta ciotka no. Ale skoro to dopiero po odstawieniu tabletek to kwiecień może być Twoim miesiącem :D liczę na to kochana :*

Ja juz zjadlam bo nie mogłam dać rady doczekać i zjedliśmy z cukinia aldente heheh trudno. Chwilę odpoczne dam się dzieciakowi najeść i zrobię. To brownie :)

A z rurami dalej walczymy. Trzeba jechać po sprężyne.

Dora ja uwielbiam ikee. Fotele bomba są. Który model Ci się podoba? My mamy mieszkanie wyposażone seria hemnes ciemna i teraz planujemy kupić dla malucha tez ta serię tyle że biała.

Stolik robiliśmy sami nie wiem czy kojarzycie ze skrzynek stoliki
Seria hemnes super ale droga.... mi podoba się łóżko białe dla malej ale 1000 zl...

Zatem Madziu, bardzo mi przykro, że aż tak było źle... Mam nadzieje, że za to jesteś szczęśliwa i spełniona w swojej rodzince!

MamoKulko, przeeeejebane z tymi rurami... ! Oby Wam się tam wszystko odetkało jak należy!

Mariolcia, bluzke jakąś znajdziesz, na pewno! taka zgrabniara jak Ty to już w ogole ;**

MałaMi, ojjejjj... Bardzo szkoda, ale nastepny cykl też do roboty, dobrze, że masz głowe do góry i walczysz dalej, w sumie to początek dopiero po odstawieniu ;*

Ahh, mebelki i urządzaanie, uwielbiaaam. Dlatego tak kocham Simsy hahaha xD

Idę dziś na paznokcie. Wreszcieeeeeeee!

Mincia, daj cuuuuukierka!

oooo jaaaa Minka ja chcę! !!
napisałam mojemu żeby kupił mi milke waniliowa a najlepiej dwie :D
bo mam mega ochotę na coś słodkiego :)

reklama
Do góry