reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Haha :-) cudownie :-*
A kochana Ty zaszłaś w 1 cyklu?
India9
Fanka BB :)
Tak, chyba tak nie wierzylam w to, ze moge miec takie szczescie, ze sie staralismy ale caly czas mialam w glowie, ze uda sie za ktoryms tam razem przeciez a nie za pierwszym. Moze to przeswiadczenie troche pomoglo. Choc nie powiem, bo oczywiscie troche sobie nadzieje robilam.... Takie pokrecone to :-)
CzarnaMadzia
Moderatorka
Tak, chyba tak nie wierzylam w to, ze moge miec takie szczescie, ze sie staralismy ale caly czas mialam w glowie, ze uda sie za ktoryms tam razem przeciez a nie za pierwszym. Moze to przeswiadczenie troche pomoglo. Choc nie powiem, bo oczywiscie troche sobie nadzieje robilam.... Takie pokrecone to :-)
Właśnie czytam i mi tak dobrze mi sie na sercu robi
Gdybym miała opisać jak się teraz czuje nie ujełabym tego lepiej niż Ty
Też w pierwszej ciąży piersi zaczęły mnie boleć równo tydzień po owu. Po porodzie w ogóle mnie nie bolą przed @
I też sobie wmawiałam ze mnie bolą, kłują.... a taka prawda że tylko są powiększone i twardawe po bokach
Po clo sutki mnie swędziały ale z tego co wiem to norma, wszystkie dziewczyny to czują...
Staram się nie nakręcać bo wiem że to nie możliwe żeby tak szybko mi sie udało, ale tak z tyłu głowy chciałabym w to wierzyć
CzarnaMadzia
Moderatorka
Właśnie zobaczylam swoje wyniki z krwi. Chyba zaczyna sie anemia
Dawaj fote!
India9
Bylo super gdyby sie okazalo, ze w ciazy jestes :-) no, ale moze sobie nie wmawiasz, ze czujesz piersi? Ja na poczatku myslalam, ze sobie wmawiam, a pozniej uswiadomilam sobie, ze naprawde je czujeWłaśnie czytam i mi tak dobrze mi sie na sercu robi)
Gdybym miała opisać jak się teraz czuje nie ujełabym tego lepiej niż Ty
Też w pierwszej ciąży piersi zaczęły mnie boleć równo tydzień po owu. Po porodzie w ogóle mnie nie bolą przed @
I też sobie wmawiałam ze mnie bolą, kłują.... a taka prawda że tylko są powiększone i twardawe po bokach
Po clo sutki mnie swędziały ale z tego co wiem to norma, wszystkie dziewczyny to czują...
Staram się nie nakręcać bo wiem że to nie możliwe żeby tak szybko mi sie udało, ale tak z tyłu głowy chciałabym w to wierzyć)
Kurcze... Jaka lipa z tym, zeby czekac pol miesiaca az bedzie mozna sprawdzic czy sie w ciazy jest.
Oby Twoj owu test nie klamal

reklama
India9
A nie jestes podziebiona?Wyniki