reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej ho jak tam? U nas prądu nie ma od rana . Także ten.

Mnie dzisiaj maluch dał popalić w nocy bo chyba siedział na pecherzu. Co 1.5 h do toalety a nie ilam przed snem nic specjalnie żeby na dol nie chodzić.

Myszuniapp i Madzia mam nadzieje ze to ten wasnie
miesiąc :*

Anko dużo szpinaku i buraczki i będzie dobrze :)

Dziękuję :* mamokulko

reklama
Czarna juz zaszla ;-) reszta do wakacji dolaczybna pewno :D

Haha:D No nie wiem:p A tu BACH 23 marca negatyw i "wtedy powiem sobie dość".... :D
Dzień dobry...
leżę jeszcze ... rano jest najgorzej bo mam całe ciało obolałe :p ale po kilku chwilach przechodzi ;)

Zachodzcie kobietki zachodzcie :)
Czarna Madzia przejęła ster po Violi :) kto następny? :)

Kciuki trzymaj jeszcze nie puszczaj:D
CzarnaMadziu u mnie po porodzie też już piersi nie bolą przed @ myślałam że tylko ja tak mam ;)

No widzisz:)) Jest nas więcej:)

reklama
Do góry