U mnie tez sloneczkoCzarnaMadzia noo tak![]()
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez sloneczkoCzarnaMadzia noo tak![]()
T-Time?Przyszla moja mama i Toska tak sie uparla zeby isc do niej ze zabrała ja ze sobą a tesciowa poszla spac wiec ja tez korzystam.
Kuleczko Bardzo mi przykro z powodu pieska. Ja już pochowalam 3 psy a po tyn ostatnim płakałam miesiac...
Czarna kiedys wrzucalam link do takiego kalendarzyka w ktorym zaznaczalo sie kiedy test owu moze wyjsc jak jest ciąża. Korzystasz z tego?
U mnie beznadziejna pogoda. Przed chwila padal snieg... siedzimy w domu i juz cholery dostaje. Moj obrocil sie na piecie i poszedl spac juz w poludnie. Myslalam ze jest w garazu a on śpi....
Bardzo mi przykro slonko:*Właśnie bardzo się staram żeby nie dopuszczać stresu do brzuszka. Popłakałam trochę wiadomo, ale mąż teraz ja zakopuje a ja w domu z bratem siedzę. Przepraszam ale nie odpisze Wam słoneczka. Madziu trzymam kciuki.
A jeszcze jedno. Mam lekarza w piątek. Myślicie , że powinnam wizytę przesunąć na wzesniej? W sumie nic mi nie dolega tylko to przeżycie poranne. Teraz juz nie dopuszczam myśli złych do siebie i jestem wyluzowana .
Obserwuj sie, ja mysle, ze piatek juz blisko i jak sie bedziesz czula normalnie to nie ma raczej sensu przekladacWłaśnie bardzo się staram żeby nie dopuszczać stresu do brzuszka. Popłakałam trochę wiadomo, ale mąż teraz ja zakopuje a ja w domu z bratem siedzę. Przepraszam ale nie odpisze Wam słoneczka. Madziu trzymam kciuki.
A jeszcze jedno. Mam lekarza w piątek. Myślicie , że powinnam wizytę przesunąć na wzesniej? W sumie nic mi nie dolega tylko to przeżycie poranne. Teraz juz nie dopuszczam myśli złych do siebie i jestem wyluzowana .
Aniu gdzie mogę znaleźć tą tabelkę?No to ta strona![]()
Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dzieckaAniu gdzie mogę znaleźć tą tabelkę?