reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
mój ciastek jest trochę wyższy ode mnie (ja mam 175) i jest typem aktywnym bardzo fizycznie. siłownia piłka itp. jest taki czarnulek i ma coś w oczach podobnego do Iana Somerhalandera - czy jak to się tam pisze :p
w ogóle to my kiedyś byliśmy parą. .. jakieś 9 lat temu jak byłam na studiach ale go zostawiłam dla męża. .. wyjechałam urodziłam dziecko wzięłam ślub. ..
dzień po tym jak mój mąż zażądał rozwodu to napisał ciastek (intuicja?) i tak jakoś sie nam ułożyło ;)
Moj tez ciemny:)

Czuje się dziwnie... Nie mam tak jak wy:( tzn ze podoba mi się jakiś typ mężczyzny. Nigdy tak nie miałam, dla mnie facet musiał mieć piegi. Naprawdę nie wiem co mnie pokusiło na tego Kamila... Chyba to ze był wladczy. Nothing more.
Jak to się mówi.. O gustach się nie dyskutuje. Każdą z nas pociąga w facetach coś innego.

Jejku to tylko mój taki grzeczny urzednik hehehe mój mnie zauroczyl gadka... i mieszkalismy od siebie 300km i zawsze wysylal mi jakas piosenkę w różnych porach dnia i przewaznie trafial. A pozniej jak nastolatki sluchalismy Dżemu przy swieczkach z piwem w reku hehe

My to za ro oba takie hardkory :D kolczyki , tatuaże i mocna muzyka. A mięśnie mnie nie pociągają. Tylko oczy. A mój ma takie zoltozielone jak wąż albo kot :)
A poznaliśmy się w klasie :p

Życiowa Ty dziarasz ?

reklama
Chcesz mnie pocieszyć?? ;) haha Kaczor Donald.
Kamil był niski, może 173, przy sobie, brzuch miał, blondyn, broda, tatuaż ale to mało znaczące, krzywe nogi, tak dziwnie trochę chodził... No i miał małego... Ale wiecie jak mi się chciało bdsm to tam już mało ważne było, bo seks był na drugim miejscu. Teraz wiem ze to bdsm nie dla mnie, bo nie lubię być traktowana jak zabawka. On chciał żeby jemy było przyjemnie. 69 niee, bo on się brzydzil.

Może po prostu w tym momencie tego potrzebowałaś:)
Bdsm jest super ale nie jako jedyna relacja według mnie oczywiście:)
Chyba potrzeba czegoś więcej, kochamy się szanujemy ale co jakiś czas jesteśmy dla siebie nieobliczalni i obcy:)
Wtedy to strasznie kręci...
Podoba mi się bdsm, chciałabym spróbować czegoś ostrzejszego:p

Do góry