KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ciastek ma intuicję ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tez ciemnymój ciastek jest trochę wyższy ode mnie (ja mam 175) i jest typem aktywnym bardzo fizycznie. siłownia piłka itp. jest taki czarnulek i ma coś w oczach podobnego do Iana Somerhalandera - czy jak to się tam pisze
w ogóle to my kiedyś byliśmy parą. .. jakieś 9 lat temu jak byłam na studiach ale go zostawiłam dla męża. .. wyjechałam urodziłam dziecko wzięłam ślub. ..
dzień po tym jak mój mąż zażądał rozwodu to napisał ciastek (intuicja?) i tak jakoś sie nam ułożyło![]()
Jak to się mówi.. O gustach się nie dyskutuje. Każdą z nas pociąga w facetach coś innego.Czuje się dziwnie... Nie mam tak jak wytzn ze podoba mi się jakiś typ mężczyzny. Nigdy tak nie miałam, dla mnie facet musiał mieć piegi. Naprawdę nie wiem co mnie pokusiło na tego Kamila... Chyba to ze był wladczy. Nothing more.
Ola z 3 poważnych związków 2 miało brody a jeden dlugie włosy heheAnia ja np nie lubię brody![]()
Lekki zarost może byc![]()
Chcesz mnie pocieszyć??haha Kaczor Donald.
Kamil był niski, może 173, przy sobie, brzuch miał, blondyn, broda, tatuaż ale to mało znaczące, krzywe nogi, tak dziwnie trochę chodził... No i miał małego... Ale wiecie jak mi się chciało bdsm to tam już mało ważne było, bo seks był na drugim miejscu. Teraz wiem ze to bdsm nie dla mnie, bo nie lubię być traktowana jak zabawka. On chciał żeby jemy było przyjemnie. 69 niee, bo on się brzydzil.