reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oj Anko ale masz się z tymi zębami... ja się tak panicznie boję , że moje żeby chyba to wyczywaja i nie bolą a mam 5 do robienia. Mnie by chyba w narkozie musieli.

Tatinko trzymaj się kochana i oby się polepszylo. :*

Ja wstałam o 8.30 dzisiaj. Sny erotyczne juz mam normalnie z braku :D

No mam problem z zębami a najgorsze jest to ze ja naprawdę o nie dbam i jestem bardzo czesto u dentysty.

Ja też ostatnio mialam sen erotyczny i to baaaaaardzo hehehe

Dobra dziewczyny byłam u tego gina i mowie ze chciałabym skierowanie na hormony a on ale jak chciałabym?
A ja no tak dla siebie chce sprawdzić czy wszystko ok
A on a kto Panią przysłał z tymi hormonami a ja ze sama sie przysłałam
A on a ma Pani jakis problem czy jak? A ja mówię ze staram się o dziecko ale nie wychodzi inne badania sa ok to chce hormony sprawdzić
Ile się pani stara?
Mowie ,ze niedługo bo dopiero 3 cykle
A on zaczął się śmiać i mowi
Stara się Pani 3 cykle dopiero i chce Pani uzyskać ciążę?
I tam ze 30% par zachodzi w ciążę po roku 60 po 2 latach a reszta ponad dwa ze taka fizjologia człowieka
No ale ja tylko tak sama dla siebie chciałam wiedzieć.
Myślałam ze można sobie zrobić hormony kiedy się chce
To dal mi juz skierowanie na progesteron i estrogen
Laski zrobię te wyniki i jak będą ok to juz przestaje wymyślać samo zaskoczy bo niepotrzebnie się nakręcam :)

Ola lekarz trochę ma racji. Ja po poronieniu i majac 34 lata mialam miec robione badania w lutym czyli po 7 miesiacach starań ale udalo sie w styczniu.
Ja wiem ze jak sie czegos chce to najlepiej juz i od razu. Dajcie sobie czas i spokój bo to dopiero wasze poczatki w staraniu sie.

reklama
MałaMi co u Ciebie?
Kasiu u mnie wszystko dobrze. @ nadal jest i nawet jie wiem kiedy wyliczyć sobie następny termin.... poprostu co ma być to będzie i już, bez żadnej spiny i wymyślania sobie różnych problemów.
Sawagierka jest jeszcze u nas aoe wiecxorem jedzie jeszcze dalej odwiedzac i w środę wraca do niemiec.
A co u Ciebie?

Do góry