reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia twoje testy były mocne. moje to prawie niewidoczne i to w 35dc...

Madzia patrz ten na gorze to 34dc... a ten na dole 35...

Załączniki

• 1458567085502.jpg
    1458567085502.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 64
a owu nie wiem nawet kiedy miałam. .. a ty miałaś monitorowana owulacje w tym cyklu? może ci się jednak przesunęła trochę?

Dziewczyny chyba bede musiala wyrwac tego zęba bo wrocilam o domu i tak mnie boli ze masakra. Dzwoniłam do dentystki i kazala przyjechac ale raczej juz go nie uratuje

Ania współczuję nic przyjemnego. ale będziesz miała z głowy no i tabletek brać nie będziesz musiała. ja w poprzedniej ciąży tez wyrywalam i leczylam zeby bo mam straszne problemy z nimi. .. łamią się nawet na 'bitej śmietanie" :(

czyli mogło ci jeszcze nie złapać no i biorąc pod uwagę ze owu mogła się przesunąć to jeszcze nic straconego :*

Kasiu u mnie wszystko dobrze. @ nadal jest i nawet jie wiem kiedy wyliczyć sobie następny termin.... poprostu co ma być to będzie i już, bez żadnej spiny i wymyślania sobie różnych problemów.
Sawagierka jest jeszcze u nas aoe wiecxorem jedzie jeszcze dalej odwiedzac i w środę wraca do niemiec.
A co u Ciebie?
A używasz tej aplikacji mój kalendarzyk?
U mnie po staremu :) @ mam mieć w czwartek, więc akurat na święta :/
Siedzę teraz na Internecie i próbuje znaleźć jakieś placki na święta. Trafiłam na stronę mikser kulinarny i strasznie tu dużo przepisów :)

reklama
Ola może faktycznie jak trochę odpuścisz to wtedy Ci się uda, choć wiem że łatwo mówić a domniemane objawy i tak same się nasilają. 3 cykle to dopiero początek więc życzę wytrwałości :)
Ania współczuję z zębami! Ja ostatnio jak rosła mi 8 to też się namęczyłam. 3 tygodnie antybiotyk brałam i dopiero poczułam ulgę. Kasy też mnóstwo wydałam już na zęby :/
CzarnaMadzia @ nie ma więc jeszcze nie wszystko stracone. Często testy o czułości 10 wychodzą dopiero po terminie, więc 25 tymbardziej ;)
Kasia a to teraz mieszkasz sama w domu? :)

Do góry