reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak wyglądają dziś
Ale piękne kreseczki :)
Dziewczyny chyba bede musiala wyrwac tego zęba bo wrocilam o domu i tak mnie boli ze masakra. Dzwoniłam do dentystki i kazala przyjechac ale raczej juz go nie uratuje
Aniu usuń bo potem będziesz miała masakrę a teraz tak robią ze nic nie poczujesz:) ja mialam wyrywanego jak byłam młodsza bo az mi ropa sie zrobiła nad zebem z korzeniem zero bólu potem antybiotyki bralam a bylam u chirurgia bo grozilo sepsa zakażenie od słodyczy mi się zepsuł a tak to wszystkie mam cacy i mam nadzieje ze długo jeszcze nie bede musiała isc :)
KasiaMarysia twoje testy były mocne. moje to prawie niewidoczne i to w 35dc...
Życiowa robisz mi nadzieje takie bladziutkie a ja robiłam przed terminem i wieczorem narazie nie ma @ ani cycki mnie nie bola zawsze bolały tylko brzuch pobolewa ale już o tym nie myśle:)
Madzia patrz ten na gorze to 34dc... a ten na dole 35...
Strasznie bladziutkie myślałam ze bardziej widoczne wychodzą :)
Ola może faktycznie jak trochę odpuścisz to wtedy Ci się uda, choć wiem że łatwo mówić a domniemane objawy i tak same się nasilają. 3 cykle to dopiero początek więc życzę wytrwałości :)
Ania współczuję z zębami! Ja ostatnio jak rosła mi 8 to też się namęczyłam. 3 tygodnie antybiotyk brałam i dopiero poczułam ulgę. Kasy też mnóstwo wydałam już na zęby :/
CzarnaMadzia @ nie ma więc jeszcze nie wszystko stracone. Często testy o czułości 10 wychodzą dopiero po terminie, więc 25 tymbardziej ;)
Kasia a to teraz mieszkasz sama w domu? :)
Wiem Kasiu juz nic nie wymyślam :D
A w ogóle wam nie napisałam. była tesciowka z małą u lekarza i ma ostre zapalenie ucha :( i antybiotyk.... znowu... w tym sezonie brała ich więcej niż przez całe życie :(
lekarz powiedział ze nie poradziła sobie z infekcja (w tamten czwartek z nią bylam)... tak więc dziś byłam w pracy i do końca tygodnia jestem na zwolnieniu. .. mam takie wyrzuty sumienia ze szok... dzisiaj jako tako wytłumaczył am co ma robić nowa osoba i jutro już sam musi wszystko ogarnąć :/
Oj bidulka z uchem tez nie ma żartów mam nadzieje ze to jej ostatni antybiotyk ucaluj mocno :*

Kulka wstaw zdjęcie brzusia :-*

Madziula u mnie niby 18-19 owu była według kalendarza ale doktorka mówi ze do zapłodnienia doszło ok 21 a ja 28 lh robiłam. Nie ma małpy jest dobrze ;-)trzymam &&&&

Aniu współczuje Ci :-(

Życiowa masz rację Twoje to lepszy przykład :-)

No to laski jak jest taka różnica w dniach to robicie mi nadzieje :D
Ja robiłam dwa dni przed albo 3 i wieczorem @ nie ma troszkę mnie czasem brzuch pobolewa a cycki jak zawsze bolaly tak nie bola ale nie nakręcam się ciężko ale sobie obiecałam :)

Ja siedzę na poczekalni u gin :) jeszcze jedna pani i ja :)
Aniu wspolczuje bolu zeba. Chyba rzeczywiście będzie lepiej sie go "pozbyć" :(
CzarnaMadzia ehh ja tez wierze ze dopóki @ nie ma, to jest dobrze :) ja juz się przekonałam żeby testów nie robic przed terminem @- ten robiłam 2 dni po terminie. A jak piersi zaczely bolec to przecież dobrze bo równie dobrze może świadczyć o ciąży :)

Dzięki dziewczynki za wiarę i wsparcie:*
Zrobię jeszcze powtórkę 23 lub 24 i wtedy będziemy wiedziały napewno:)
Anka - współczuję zeba... dentysta go wyrwie i ból odejdzie jak ręką odjał:)
viola- trzymam kciuki:*

reklama
Violu oby było juz serduszko !!! Od razu melduj :*

Zaraz wstawię fotkę. Tylko zjem hehe jutro idę na to badanie krwi wiec jem obiad ala wiki bo ma niskie ig :D

Do góry