reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja wiedziałam,że tak będzie...:frown::frown::frown:
Wszystkie znaki na niebie i w moim organizmie wskazują na owulację. Jajnik mnie tak boli, że zastanawiam się czy nie brać nospy. A męża nie ma wróci w piątek. Wczoraj rano były starania. Ale z jego średnią jakością plemników to boję się, że to nie wystarczy...

Jestem jestem - byliśmy jeszcze po wizycie na zakupach w castoramie a nie chciałam przy nim juz telefonu wyciągać bo by mi marudził ze nawet w aucie musze w nim siedzieć.
No wiec ciaza jest, zarodek i cialko żółte tez tylko jeszcze nie bije serduszka... Ale jak to gin określiła zarodek "tętni" i za dwa tyg mam przyjechać na wizytę żeby zobaczyć czy ladnie rośnie :)
I termin mam na 12 listopada i mam miec planowa cc

A teraz mi się tak niedobrze zrobilo ze nawet nie miałam sily wykąpać młodego i poszedł spać tylko umyty :) nawet nie mam ochoty na kolacje :/ zero sily :(

Ostatnio mialam 21 dni wczesniej 40 wiiec niewiem kiedy:-/ eh a testu niemam maz mial kupic ale w aptece niebylo uwiezycie haha chyba po to zebym nierobila haha

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Viola czyli wszystko dobrze!! super :) a za dwa tygodnie juz pewnie serduszko będzie :)

ej a wiecie że ja w ogóle na ekranie usg jeszcze nie widziałam nic bo ma tak moja gin ustawiony ze musiałabym jej stać za plecami żeby widzieć :p o_O wiec to ze jest serduszko to jej na słowo uwierzyłam o_O

reklama
Moja gin ma dwa monitor i jeden ma do siebie zwrócony a drugi akurat na leżankę gdzie robi usg.
Aha i wg om to dzis jest 6tydz 1dzien a wg usg 5tydz5dzien

Do góry