OlaMagda09
Fanka BB :)
Tak kasiu tyle ze Olka pisze ze ma śluz biały taki mleczny , a nie ze tylko wilgoćMinka też miała raz mokro a @ przyszła. Ale oby tu była ciążazrób test!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak kasiu tyle ze Olka pisze ze ma śluz biały taki mleczny , a nie ze tylko wilgoćMinka też miała raz mokro a @ przyszła. Ale oby tu była ciążazrób test!
Czuje się jakoś dziwnienie wierzę w to i ręce mi się trzęsą. Jeśli to faktycznie ciąża to według kalendarzyka musiałam zajść 2 dni przed owulacją, bo potem już było z zabezpieczeniem.
Mój jeszcze nie wie, jest w pracy. Pewnie nie wytrzymam i mu powiem dziś![]()
:*czyli jutro Czarna Madzia i Ola21 do dzieła
trzymam mocno kciuki :*
a tymczasem smigam pod prysznic. .. źle się czuje. .. taka wypompowana jestem na maksa a cały dzień w domu siedziałami głowa mnie też pobolewa :/
Kasiu właśnie. ..dlatego poczekam jeszczeMinka też miała raz mokro a @ przyszła. Ale oby tu była ciążazrób test!
No jak tak pierwszy raz chyba mam robisz mi nadzieje ale narazie się nie nakręcam :* sprawdzę to :*Oj to ja ci to mowie ze ciaza ! Taki biały śluz miałam przed spodziewana @ i juz wiedziałam co sie święci :-)
Madzia jak tylko oczy otworzę to wchodzę na forum.. i mam nadzieje, że będą dwie II
I jaOj jutro nacieszysz oczy moim testem
Czyli wychodzi na to ze znowu zostane jedyna bez drugiej kreski![]()
Madzia a masz teraz krew czy narazie czysto?