reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chcialam wsadzic jeszcze jedno foto ale sie zacina :-/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wrzucaj może teraz zobacze:))
Nie wiem. Mam dość . Spadam stąd na dzisiaj bo źle emocje wysyłam hehe. Jutro coś skrobne bo na razie jestem poklocilam z mężem i nie chce misie juz pisać.
Tuli Kuli:*
Ja się wczoraj poklocilam strasznie:((

reklama
MamaKulka głowa do góry :* wiesz on pewnie też się stresuje i to dlatego. Stres, stresem ale świadomość tego, że ma na utrzymaniu rodzinę a początki są ciężkie, to też robi swoje.

Hej ja dziś pospalam do 17
Kasiu tak się ciesze :)
Mamakuka kobietko dasz rade bo jak nie Ty to kto!
OlaMagda zdrówka :*
Dziewczyny mokro mi trochę przed okresem mam sucho i nie wiem czy robić drugi test rano bo juz po terminie @
??

Zawsze tak jest ze jsk się odpusci to się udaje
CzarnaMadziu robisz test?
Ja zawsze jak @ przychodzi to odrazu bez żadnego plamienia przed :)
Kasia daj znać co powiedział :)
Życiowa może zrobię jak @ nie przyjdzie do jutra ale może akurat w tym miesiącu mi mokro a @ i tak będzie

Ale jestem dzis zmeczona. Emocje opadly to i zmęczenie przyszlo a jeszcze tatus pozwolil malej spac 3 godziny!!!

Nie zdążyłam mu powiedzieć, a znalazł opakowanie w koszu i pytał po co mi to. :) no to mu powiedziałam, pocałował mnie i powiedział że bardzo się cieszy, pytał czy nie jestem zła bo przecież mieliśmy odpuścić na rok ale też się strasznie cieszę :) mówiłam żeby jeszcze nikomu nie mówił, chce mieć to pewne i w sumie tak na sto procent to uwierzę dopiero jak mi lekarz potwierdzi :D

reklama
Do góry