reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
A ja złapałam mega doła aż ryczec się chce. Nie mam komu się wygadac , przerażona jestem i nie mam siły juz po prostu. Ale mnie naszło.
Co jest Niunia?
Aga może zdjęcie takie ale ja nic nie widzę... ale ja po ciąży jestem slepa
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kasia gratuluję!!!! Naprawdę cudownie!! aż mi się płakać chce.
Madziu jutro jutro Ty nam pokażesz kreski. Trzymam kciuki &&& i nie puszczam.
Aniaah nie odzywasz się i się martwimy.
Ola wygrzej się Kochana, 17 tydz to już ładny brzuszek;-)
Aga ja nie widzę kreski.
Madziu jutro jutro Ty nam pokażesz kreski. Trzymam kciuki &&& i nie puszczam.
Aniaah nie odzywasz się i się martwimy.
Ola wygrzej się Kochana, 17 tydz to już ładny brzuszek;-)
Aga ja nie widzę kreski.
Mamakulka
Ja tez widzę coś różowego ale nie powiem Ci czy to to czy nie niestety bo za słabe foto :*
E szkoda gadać. Przerażenie mnie bierze a jutro pewnie przejdzie. Po prostu mój mąż otwiera ta firmę , nie wiem ile to potrwa jeszcze jak będzie mógł legalnie coś robić , w ogóle się reklamować a potem trzeba czekać na zlecenia a kasy nie ma i z nieba nie spłynie na pewno. Ja mam tylko pieniądze z l4 ... nie wiem co to będzie. Dlatego po prostu pękam powoli. On chyba trochę nie rozumie , że życie kosztuje takie mam wrażenie. Bo mówi ciągle ze przecież będzie firma będą pieniądze. Ale teraz to co?
E szkoda gadać. Przerażenie mnie bierze a jutro pewnie przejdzie. Po prostu mój mąż otwiera ta firmę , nie wiem ile to potrwa jeszcze jak będzie mógł legalnie coś robić , w ogóle się reklamować a potem trzeba czekać na zlecenia a kasy nie ma i z nieba nie spłynie na pewno. Ja mam tylko pieniądze z l4 ... nie wiem co to będzie. Dlatego po prostu pękam powoli. On chyba trochę nie rozumie , że życie kosztuje takie mam wrażenie. Bo mówi ciągle ze przecież będzie firma będą pieniądze. Ale teraz to co?
reklama
Anka_32
No kuleczko poczatki firmy zawsze sa trudne i nie ma co liczyć na wielka kase na poczatku ale moze dacie rade co?Ja tez widzę coś różowego ale nie powiem Ci czy to to czy nie niestety bo za słabe foto :*