reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Na tę chwilę po prostu przytloczyly mnie finanse a raczej ich brak. Pomijam fakt kupowania dla dziecka rzeczy bo to można zrobić później i sporo juz mamy ale benzyna kosztuje i chlebek tez... nie wiem po prostu może hormony mnie dopadaja. Zus leci w ciula i mi kasy nie wpłaca na konto , staramy się o dofinansowanie z up a nie mamy poręczycieli do wniosku... nikt nie spełnia wymagań. Cholera wkurwia mnie ta polska śmierdząca. Nigdzie chyba nie robią problemu takiego jak tutaj. Masakra.

reklama
Kasia gratuluję!!!! Naprawdę cudownie!! aż mi się płakać chce.

Madziu jutro jutro Ty nam pokażesz kreski. Trzymam kciuki &&& i nie puszczam.

Aniaah nie odzywasz się i się martwimy.

Ola wygrzej się Kochana, 17 tydz to już ładny brzuszek;-)

Aga ja nie widzę kreski.
Dobrze kochanie:)
Ale jak cus to negatyw tez wkleję i będziecie mi szukały drugiej kreski:D
Ja tez widzę coś różowego ale nie powiem Ci czy to to czy nie niestety bo za słabe foto :*

E szkoda gadać. Przerażenie mnie bierze a jutro pewnie przejdzie. Po prostu mój mąż otwiera ta firmę , nie wiem ile to potrwa jeszcze jak będzie mógł legalnie coś robić , w ogóle się reklamować a potem trzeba czekać na zlecenia a kasy nie ma i z nieba nie spłynie na pewno. Ja mam tylko pieniądze z l4 ... nie wiem co to będzie. Dlatego po prostu pękam powoli. On chyba trochę nie rozumie , że życie kosztuje takie mam wrażenie. Bo mówi ciągle ze przecież będzie firma będą pieniądze. Ale teraz to co?

A jaka to firma Kuleczko?

Aga ja nie widzę drugiej kreski.

Kasia już się nie mogę doczekać jak mu powiesz :) tak się cieszę

Kuleczka wiem coś na ten temat, mój też rozkręcał i początki były ciężkie ale dacie radę!!!! :*

Przewóz osób. Dlatego tyle to trwa. Najpierw musimy czekać na wyniki tego egzaminu durnego, później na odbiór licencji wiec znowu kupa czasu minie zanim coś się ruszy. Później trzeba się rozreklamować i dopiero wtedy czekanie na zlecenia.

Przewóz osób. Dlatego tyle to trwa. Najpierw musimy czekać na wyniki tego egzaminu durnego, później na odbiór licencji wiec znowu kupa czasu minie zanim coś się ruszy. Później trzeba się rozreklamować i dopiero wtedy czekanie na zlecenia.

To może być bardzo dobrze prosperujacy interes:) Wiadomo faceci zawsze wychodzą z założenia że wszystko się uda i będzie dobrze, może dlatego że mają taką slaba konstrukcje psychiczną... ciężko im znieść niepowodzenia. Ale Twojemu może się na prawde udac:))
Uszy do góry! To hormony tak działają, obiecuję ze jutro rano wstaniesz szczęśliwa i wesola:)

Nie wiem. Mam dość . Spadam stąd na dzisiaj bo źle emocje wysyłam hehe. Jutro coś skrobne bo na razie jestem poklocilam z mężem i nie chce misie juz pisać.

Dochodzi 20, Kasia zaraz powie!

Kuleeczkko,, spokojnie. Bedzie dobrze. Musi sie udac. Tylko potrzeba cierpliwosci, a Twojemu mezoowi na pewnno potrzeba Twojej spokojnosci ;** glowa do gory!

Aga, ja zadmego zdjecia nie widze. Nie wiem czy przegapilam czy co. Ale zafnego posta ze zdjeeciem.

reklama
Do góry