Nuskaa, z new adult czytalas Collen? Hopeless, Pulapka uczuc, Szukajac Kopciuszka itd.? Chyba mamy podoobne zainteresowania literatura ;p a z paranormal romance co jeeszcze polecasz?
Ja zawsze bede powtarzac, ze dodatkowo kaazdej polecam JEZDZIEC MIEDZIANY Simmons. Polecam z calego serca. Porwala moje serce. Milosc zolnierza i mlodziutkieej dziewczyny w momencie wybuchu wojny w Leningradzie. Przepiekna historia. Ja czytajac plakalam tysiac razy, zakonczylam ja ryczac i cala sie trzesac, patrzac w sufit i nie mogac sie pozbieerac. I za kaazdym razem prrzezywam ja tak samo. Polecam!
Dziewczyny, bardzo mi przykro, ze nie wyszlo.. dacie rade nasteppnym razem ;* ja tu peewnie bede czekac na swoje dwie kreski jeszcze dlugo dlugo, od ponad roku nic, wiec na pewno bede czekac z Wami
CzarnaMadziuuu, sluchaj.. z tymi testami owu to wlasnie dziwnoza. W styczniu, moze dziewczyny nie pamietaja, ale to nic, robilam test owu w tym samym dniu co India. Tez mialam pozytywny. Kreska testowa byla troszke jasnieejsza niz kontrolna, ale byla dosc wyrazna. Potem zrobilam ciazowy. Nadall mam zdjecie. Kreska jasna bo jasna, ale byla. Zylam naadzieja. Okres przyszedl, zalamka itd. Okres okazal sie plamieniem trzydniowym. Nadzieja oddzyla. Poszlam do lekarza, a tam pustka i pco i cienkie endometrium, za wysoka prolaktyna i tylozgiecie macicy. Ciazy ani owulacji ani widu ani slychu. Wiec dziewczynom test owu pokazal ciaze, mnie nie..
ALE! U Ciebie nadal nie ma @, test mogll nie wyjsc. Osobiscie znam przynajmniej trzy przypadki, kiedy test niee wychoddzil nawet tydzien po terminie. Jak nie dostaniesz dzis, to idz na bete moze, co?
To samo tyczy sie Agi.
Ola, a Ty zeobilas ten test?