reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak lezalam rok temu to była u mnie raz ale tak plakala jak odjezdzala ze az zwymiotowala. Teraz jest starsza ale nie wiem cz Bbedzie jej łatwiej wiec chyba wole zeby nie przyjezdzala

reklama
Dzien dobry.
Nie spie od 4....
Posprzatalam kuchnie i lazienke :)
Mam nadzieje ze zrobia mi posiew z moczu który im zawioze bo taki dziwny po tej globulce na grzybice.

Ja tez dzis wogule niemoglam spac :-/ @ nadal niema . Zawsze jak bylo pierwsze plamienie to juz @ byl a tu nic ... Nic juz nierozumiem co z tym moim cyklem sie dzieje

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczynki :-)
Ania wszystko bedzie ok, nic sie nie martw ...
Aga a moze nie przyjdzie @?
Ja nadal straszny bol gardła , idę pic herbatę z miodem i zrobię tego czosnku znów :-O

Hello :-)
Ola, strasznie dlugo Cie trzyma to gardlo. Bierzesz cos?Tantum Verde? Mozesz tez oprocz plukania szalwia, plukas woda z sola lub woda z soda.
Ja osobiscie wole sode, nie daje rady plukac slona woda.

Ania, na ktora masz byc w szpitalu?. Oby te 5 dni szybko Ci zlecialo :-)

Aga, takie niewyjasnione sytuacje najbardziej gryza i mecza.... Oby to nie @.
Ja od dwoch dni rano mam ciemny sluz, a wczoraj brzuch caly dzien ciagnal, az ciezko sie siedzialo w pracy.
Jak dostane dzis zaswiadczenie o ciazy to pogadam z kierownikiem, zeby po 10.04 juz po 4 godz pracowac. Jednak siedzenie 8 godz przed kompem to mordega

India -No mam tylko taki syrop z apteki , i tak to pijam ten syrop z cebuli i ten czosek wczoraj zaczęłam , mam sodę to wyplułam :-)
Przekichane bo nie można nic wielkiego w ciąży brać :-/

reklama
Aga, takie niewyjasnione sytuacje najbardziej gryza i mecza.... Oby to nie @.
Ja od dwoch dni rano mam ciemny sluz, a wczoraj brzuch caly dzien ciagnal, az ciezko sie siedzialo w pracy.
Jak dostane dzis zaswiadczenie o ciazy to pogadam z kierownikiem, zeby po 10.04 juz po 4 godz pracowac. Jednak siedzenie 8 godz przed kompem to mordega
Ja tez mam przy kompie 8 godz . Ale tersz mam l4 do prawie konca miesiaca bo chora jestem

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry