reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniaa musisz być bardzo silna! Często dziewczyny nie mogą wytrzymać jednego-dwóch cykli, a Ty już ponad rok walczysz. Myślę jednak, że to dla Ciebie taka ciężka proba i już niedługo się uda.:) Jak się czegoś bardzo pragnie to musi się udać!:) Ja w to wierzę:)

Anka super, że wracasz!:)
Ania jest silna mnie ostatnio gin wysmial ze marudze ze nie zaszłam w ciszę po 3 cyklach starania mówił ze mogę z pierwszym zajść do roku albo dwóch ze taka nasza fizjologia :) 30% par zachodzi w 1 cyklu tylko :p

reklama
AniaH słońce wiem jak to jest... bo ten szczęśliwy był u mnie 19 cykl ... ale trzeba to opanować serio bo idzie zwariować a tego nie potrzebujesz przecież :*

aga ja też mam niby pco. Więc mamy wspólny punkt:)

Olu, bo wiesz jak to jest. Nikt nie chce czekać tego roku jak się już zaczyna starać. Chciałoby się nie tracić czasu i od razu zajść w ciążę.

Ale jak to mówią:
chcesz rozśmieszyć Pana Boga to opowiedz mu o swoich planach

Tatianka cieszę się że z tatą lepiej ;)

Witaj Dowela ;) mm ślub za 3 miesiące? Super sprawa ja też miałam w czerwcu ;)

AniaH nie smutaj, musi się udać w końcu!!!!!!

Viola za mnie kciuków nie musicie trzymać bo w tym cyklu nic z tego nie będzie.

Anka super, że wychodzisz i święta w domku a nie na szpitalnym łóżku.

reklama
Tak pierwszy ale mam. Stwierdzone PCO .teraz chce sprawdzic czy mam owulacje

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aga przepraszam że to napisze...
Masz już jedno dziecko... zaszłaś za pierwszym razem.. PCO to choroba genetyczna na nią się nie choruje! Ona jest od urodzenia... Miałaś ja prawdopodobnie i w czasie starań o pierwsze...
Nie udało Ci się w pierwszym cyklu... To o niczym nie świadczy, nawet owu mogłaś miec ale nie wyszło...
Ciągle piszesz staram sie pierwszy cykl, ale mam pco...
Można zajść w ciaze przy stwierdzonym pco, to nie jest jakiś wyrok, śmiertelna choroba....
Problemem raczej jest Twoja niecierpliwość, bo wcześniej zaszłaś za pierwszym razem.
A co maja powiedzieć dziewczyny które nie maja ani jedego dziecka? Te które ronia? Te które staraja sie latami? Słowo na dziś "pokora". To najlepsze lekarstwo na szaleństwo tych czasów.

Do góry