reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Olu bidulko a poradzisz sobie sama ? Może lepiej niech zostaną i się zajmą Tobą?

Dowela hehe ja juz psa mam i nie wystarcza :D synka juz się nie mogę doczekać :D

Heeej :* ja w miarę wszystko już mam gotowe, zostało tylko umyć podłogi :)
Cały nos mam zawalony, nie idzie tego wysmarkać. Rano gardło mnie bolało, ale Justyna miała jakieś tabletki na gardło w ciąży. Wzięłam dwie i już nie boli. :)

Mamakulka mi teeeez za mało, ale wiesz jak to jest jak czyjeś dziecko płacze i płacze. :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kulcia , jakos sobie poradzę , co mi potrzeba łóżko i tyle a oni niech spędza czas z rodzina przuwioza mi jakieś dobre jedzonko ....
Kasia żeby cie grypa nie brała :-/

Olu biedactwo zdrowiej kochana :) Kurcze długo i Ci nie przechodzi i najgorsze ze nic mocniejszego nie możesz wziąć.
Ja już jestem kuchennie praktycznie wyrobiona. Jeszcze polewę na sernik i babkę. Farsz do jaj zrobię jutro albo dziś wieczorem, bo jutro mam gości.
Dziś byłam z koszyczkiem w kościele i na cmentarzu z mamą i zmarzłam strasznie padał deszcz ze śniegiem.
Potem była u mnie kuzynka i wypiłyśmy herbatkę teraz jeszcze muszę zetrzeć kurze i umyć podłogi i święta.
W kościele było dużo rodziców z dzieciaczkami i a ja taka sama... Smutno mi się zrobiło.

reklama
A u mnie 20• i lazur na niebie , i co z mi z tego jak w łożku siedzę . Mąż córka sprzątają , zaraz na zakupy pójdą .

Do góry