reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czesc Patrycja :-)
Mi sie ostatnio dla chlopca spodobalo imie Oliwier, ale moj na to nie pojdzie. Duzy problem bedzie z wyborem u nas :-)
Dla dziewczynki Ida.

reklama
Witaj Patrycja ;)
oj fajnie macie dziewczęta z tymi imionami :) u mnie sąsiad w pracy wczoraj był i pytam się czy ma wolne po świętach, a on że ma urlop bo żona będzie rodzić, a ja oczy jak 5zł bo taki ma maławy brzuszek jak na koniec ciąży :p

Poczekam jeszcze ale okres chyba powinien przyjsc sam zawsze przychodzil . Odebralam wynik progesteronu i spadl do 1,5. Wiec pewnie @ w drodze . W 10 dc mam miec usg i mam zaczac brac progesteron na podwyzszenie . Jak sie okaze ze na usg niema owulacji to jeszcze clo mi dorzuci wkoncu sie uda ;)

Xoxo

Dzień dobry ;*

Widzę ze ciekawy temat :) ja mam wybrana Joannę albo Milene i Filipa :)

Ola to w pierwszej w 19 tyg poczułas czy juz w drugiej?

Ja już czuję laskotanie. W piątek wizyta może dowiemy się płeć :)
A co to znaczy " kosmowka na ścianie tylnej "?

Że masz łożysko na tylnej ścianie wiec ruchy będziesz czuła mocniej i częściej :) fajnie Ci :* który masz tydzień?

Ja dla dziewczynki miałam Zoja wybrane.

Ej pytanie mam. Laska mnie pyta o poduszke antywstrząsowa, jak ja przymocować do wózka. Przecież to by było bez sensu żeby ją mocowac. Skrzydełka się zamykaja na główce i trzyma nie?

Anka niech cię dobrze przebadajaw tym szpitalu.
Co do regulaminu snap to u mnie po kliknięciu nabikonka wyskakuje wiadomość o aktualizacji regulaminu i tam m.in. jest napisane że oni zastrzegają sobie prawo do zamieszczanych przez użytkownika materiałów i mogą np wykorzystywać je w celach reklamowych Szczegółowo nie przeczytałam bo spać mi się chciało wczoraj a dziś nie mam czasu.
Ale dziwne , ja mam snap od 2 lat i jeszcze regulaminu snap nie widziałam i nic mi nie wyskakuje ... Zreszta i tak pozostanie bezpieczniejszy niż Facebook czy inne

Dokładnie opiera się też na barkach. ale widziałam tez ze robią w komplecie z wkładka do wózka i robią mocowanie na rzepy z zaslepkami :)

Dzień dobry ;*

Widzę ze ciekawy temat :) ja mam wybrana Joannę albo Milene i Filipa :)

Ola to w pierwszej w 19 tyg poczułas czy juz w drugiej?

Ja już czuję laskotanie. W piątek wizyta może dowiemy się płeć :)
A co to znaczy " kosmowka na ścianie tylnej "?
W tamtych ciążach nie pamietam kasiu cos około 5 miesiąca , a w tej to juz tak od tygodnia czuje , ciagle sie rusza . Czyli od 18 tygodnia

reklama
Do góry