reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to możliwe , że się dowiesz :)ja poprzednio byłam na wizycie na początku 17 ale synuś nie chciał pokazać wdziękow. Usiadł i odwrócił się pupka :) dopiero w piątek pokazał co ma :D

Jezu ale mnie dzisiaj męczy dyskomfort w plecach. Aż do podbrzusza się ciągnie ...

Wiki ja liczę na to kochana , że zaraz nam pokażesz jakieś kreski podwójne co ? ;)

Ciekawe jak Minka. Pewnie jakby były dwie krechy to by się chwalila nie?
Anka kurcze ale masz się w tej ciazy. Dobrze przynajmniej ze bólu nie ma.

reklama
Razem z przewijakiem I karuzela :)

Załączniki

• 1459340857101.jpg
    1459340857101.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 72
Na grupie na fb z naszego miasta :)

Życiowa ja z prędkością światła normalnie napisałam do tej kobitki hehe po sekundzie od wyświetlenia. Jeszcze jedna mi wysłała fotki i tez jest fajne , tamta ma cały arsenał rzeczy za 190. 3 komp poscieli
Ochraniacz
Baldachim
Stelaz na baldachim
Materac
Koldra
Poduszka
Organizer
Stelaz na karuzele
Podklad na przewijak szt 2
Rozek
Dwa kocyki
Przescieradlo

Ale kolor mi nie pasuje .

Ja jak będę już wybierała łóżeczko to nie chce baldachimow żadnych. .. wg mnie to zbiorowisko kurzu i trzeba to prac raz na dwa dni co najmniej :p Lubie prostotę :) a to białe łóżeczko ma mega dużo uroku i jest takie niespotykane trochę :) super ze ci się udało bo widziałam ze kilka rez było pod nim ;)

reklama
Do góry