reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo tak jesli bedzie chlopczyk to bedzie Filipek ;)
India mozesz czuc slabiej ruchy ale nie koniecznie bo to zalezy od kobiety i jak sie dzidzia ulozy i nawet na necie dziewczyny pisaly ze tez mialy na przedniej scianie i czuly mocne kopnięcia wiec wiesz tylko czekac az sie rozkreci tak jak Mamakulka pisze ze dostala kopa ;)

reklama
KasiaMarysia, chodzi mi o ta sytuacje o ktorej wczesniej pisalas ze mialas takie dziwne wrazenie czyjesjs obecnosci - tak to zapamietalam przynajmniej :-)

Pytalam o plec i jest za wczesnie :-)

Wiesz kochana zasypiam przy odpalonym laptopie, włączam rodzinkę pl i idę spać. Wczoraj przy lampce zasnęłam. Tata juz wie, ze się boje wiec jak wraca z łazienki to mi czasem wyłączy światło. Ten oddech to raz na jakiś czas się pojawia.

India super ze wszystko dobrze :*

ja przenioslam wizytę na 20.04 jednak. .. no i zapisze się chyba tam gdzie była mama kulka na usg ... Kuleczko kiedy ty byłaś u tego Bielasika? na jakim etapie ciąży? :)

Wiesz kochana zasypiam przy odpalonym laptopie, włączam rodzinkę pl i idę spać. Wczoraj przy lampce zasnęłam. Tata juz wie, ze się boje wiec jak wraca z łazienki to mi czasem wyłączy światło. Ten oddech to raz na jakiś czas się pojawia.
Tez bym sie bala :-) dobrze, ze sama nie mieszkasz :-)

India super ze wszystko jest dobrze !
Jeżeli chodzi i tą płeć to taka oto ciekawostka ze jeżeli jest chłopczyk to dużo wcześnie go widać ! Mojej koleżance juz widzieli w 7tg ze chłopiec , a o dziewczynce mówią pózniej bo myślą ze moze jeszcze i chłopiec z tego byc . Także jeżeli Np w 13-14-15 tyg mówią ze nie widać jeszcze to na 90% jest dziewczynka .

Ola... Ja mialam chlopca i w 20 tygodniu dopiero sie dowiedzialam. Kuleczce tez odrazu nie powiedzieli ;-) wiec to dla mnie malo przekonujace ;-)

KasiuMarysiu, nie bralam duphastonu, taki mam cykl odkad odlozylam tabletki anty, czyli juz 17cykli, zawsze 32-34 dni :) skad plamionko to nie mam pojecia..

Kurcze, ja Ci sie nie dziwie, ze tak przy tym zapalonym swietlle usypiasz. Szczerze mowiac jak ja spie sama bez M.to zawsze telewizor wlaczam i czas ustawiaam. A zadnych takich niepokajaacych odglosow nie slyszalam. Jedynie to po smierci ukochanego dziadka, ktory mieszkal ze mna, w pazdzierniku. Drzwi do jego pokoju same sie otwieraly i dwa razy swiatlo w lazience zapalalo sie i gaslo, przy charakterystycznym pstryku kontaktu. Wierzcie lub nie, ale tak chyba dziadek chcial sie pozegnac.. :)

Mamiekulce raz wcześniej powiedzieli i potem na następny potwierdzili ze chłopiec . No zobaczysz , dla mnie to logiczne ze chłopca widać wcześniej

reklama
Do góry