reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu a Ty jakie mialas objawy?:)
tak mnie brzuuuch boliii momentami ....
Jeśli to było do mnie, bo chyba to my będziemy szły w parze bo ostatnio testowałyśmy to moja główna objawą był wstręt do zapachów, który został do dziś. Nawet odrzucają mnie perfumy mojego, ostatnio zapach płynu do naczyń :/ no i zwymiotowałam 4 dni przed planowaną @ :)

reklama
Kasiu ja tez nie mogę się doczekać spróbuję sie na piątek umówić :)
Kurcze czytam o ciazy urojonej haha nie no chyba az tak obsesyjnie nie mysalam o ciąży:p :D

Dzień dobry ;-) laski miłego dnia.

Aniaa_H jak się czujesz?? mam nadzieje, ze lepiej.

Kasiu to dobrze ze zajmujesz się innymi rzeczami, nie myślisz ciągle o ciąży. Przynajmniej mnie zwariujesz ;-)

Możecie mi pisać Marysia, bo są to dwie Kaski i łatwo pomylić.

Violu Ty masz wizytę w poniedziałek??

Wiki w ciągu 3 cykli uda się ;) trzymam kciuki. Dobrze by było, żebyś została i miała macierzyński przynajmniej.

OlaMagda, Kuleczko boli was brzuch w okolicy pępka????

Nuśkaaa to te zastrzyki na pęknięcia tyle kosztują????? jestem w szoku.

Madzia gdzie się podziewasz???? wczoraj miałaś wizytę monitorujca??

Dzięki dziewczyny :) ja się nie załamuje dlatego że się nie udało, chociaż bardzo bym chciała mieć dziecko ale teraz chodzi o ten stras przez prace, jak tu funkcjonować i zajść jak ciągle stres i stres. Matko ile mi siwych włosów doszło, nawet tak sobie pomyślałam, że umówię sie do fryzjerki zmienić kolor trochę i może zrobie sobie depilacje laserową na łydki, i coś jeszcze sobie zmienię.

AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? :p z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest :D

Cześć dziewczynki :-)
KasiaMarysia - tak mnie boli brzuch koło pępka , to rozciąganie :-)
Ania32 co nowego ??
Miłego dnia laski :-)

reklama
Do góry