reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ImageUploadedByForum BabyBoom1459768876.468690.jpg

19 tydzień czyli 4miesiace i 1 tydzień [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459768876.468690.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459768876.468690.jpg
    217 KB · Wyświetleń: 211
reklama
dowela zrób test kochana :) nie bój się, zdarza się za pierwszym razem niekiedy a czasami za 20 ;)
mamy tutaj tez pierwszocyklowe fasole :)

Życiowa bede musiała, ale juz tyle razy "byłam" w ciąży i okres sie spóźniał, ze chyba poczekam dwa, trzy dni :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

to może faktycznie dowela poczekaj do piątku tylko pytanie czy nie będzie to dla ciebie bardziej stresujące niż zrobienie testu teraz :) żebyś nam nie ześwirowala :)

Kochana jestem dziwnie spokojna. Mam jakies takie głupie uczucie, ze ciąża jest tak cudownym stanem, ze mnie nie moze dotyczyć. Takie mam abstrakcyjne myślenie. Cud narodzin? Ja w ciąży? Małe zycie w brzucholku? Jakos nie moge tego ogarnąć

Oj dowela ja po pół roku starań tak myślałam. .. później pół roku nie myślałam nic. .. później nakrecalam się kilka miesięcy, odpuscilam aż któryś cykl dał mi znowu nadzieje... i udali się za 19 razem :p

reklama
Dziewczyny to musi byc niewiarygodne uczucie zobaczyć te dwie kreski. Jak reagowalyscie?:)

Do góry