reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej dzwonili z Luxmedu jak byłam w pracy ale mialam wyłączony tel poszłam i babka mowie ze miałam wizytę przeniesiona na 15.30 a mnie ze strachu juz brzuch boli mialam miec jutro ale zwolnilo się jedno miejsce na nfz dzisiaj na 18.30 mama mojego dzwoniła żebym nie wymyslala sobie chorob bo to na 100% ciąża ...

Dziewczyny jakie macie piękne brzuszki!:) ja nie mam w domu internetu, oprócz tego mam zApalenie krtani. Ledwo żyje dalej. Okresu nie ma, jestem w środku strasznie napuchnięta. Testu na razie jakos nie zrobiłam. Jakos trudno mi uwierzyć, ze jeden raz i ciąża. Nie wiem....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dowela, mi w tej ciazy udalo sie w pierwszym cyklu, a napuchniecie to dobry omen :-)

reklama
Do góry