reklama
India9
Fanka BB :)
Madzia, nasza skarbnico wiedzy 
Ja wiem, że inaczej wychodzą, farbuję nałogowo, co chwilę zmieniam
Właśnie te prodigy mi się najbardziej zawsze podobały, nie licząc czarnych odcieni, bo te to zawsze wychodzą.
Czyli np. mogłabym zrobić jedną kąpiel i nałożyć farbę?
Właśnie te prodigy mi się najbardziej zawsze podobały, nie licząc czarnych odcieni, bo te to zawsze wychodzą.
Czyli np. mogłabym zrobić jedną kąpiel i nałożyć farbę?
CzarnaMadzia
Moderatorka
India - z tego co widzę ( po numerkach) to średni ciepły braz
)
Wiiktoriiaaa
Nuska mi się podoba imię Nastia, i myślę że nie będzie z nim problemu, ja znam Nansi, Tajsire i nie było z tym problemu a Nastia? Juz ostatnio gdzieś słyszałam to imię 
Dziewczyny odważne jesteście, ja bym w życiu sobie sama włosów nie pofarbowała, no może jak bym miała baaardzo krótkie
Ja bym chętnie zaadoptowała młodszą fryzjerkę mojej stałej fryzjerki ... jak mi umyła i wysmarowała czymś fajnym włosy i wyprostowała to do dzisiaj pachną i są prawie proste i się nie plączą jak zawsze
A co do farbowania to mój mąż się zgodził na farbowanie na swojej głowie 
Dziewczyny odważne jesteście, ja bym w życiu sobie sama włosów nie pofarbowała, no może jak bym miała baaardzo krótkie
India9
Nuska mi się podoba imię Nastia, i myślę że nie będzie z nim problemu, ja znam Nansi, Tajsire i nie było z tym problemu a Nastia? Juz ostatnio gdzieś słyszałam to imię
Dziewczyny odważne jesteście, ja bym w życiu sobie sama włosów nie pofarbowała, no może jak bym miała baaardzo krótkieJa bym chętnie zaadoptowała młodszą fryzjerkę mojej stałej fryzjerki ... jak mi umyła i wysmarowała czymś fajnym włosy i wyprostowała to do dzisiaj pachną i są prawie proste i się nie plączą jak zawsze
A co do farbowania to mój mąż się zgodził na farbowanie na swojej głowie
[/QUOTE
Jak to? Chcesz go przefarbować?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Len tez spoko ale czy to jest trwały efekt. .. hmmm
a z tą kąpielą to zastanawia mnie co ile się myje tym włosy i czy za każdym razem trzeba rozjaśnia cz nowy kupować bo przecież on się utleniania a nie w leje my wszystkiego do tego szamponu. ..
Madzia, nasza skarbnico wiedzy
Czyli np. mogłabym zrobić jedną kąpiel i nałożyć farbę?![]()
Odpowiem zbiorowo
Właśnie o to chodzi!
Kąpiel rozjasniajaca nie stosuje się na codzień, traktuje się ją jako zabieg rozjasniajacy
India możesz dziś zrobić kąpiel rozjasniajaca, później zmyć mieszankę, wysuszyć włosy, zobaczyć jaki kolor wyszedł i jeśli będzie nieciekawy, nałożyć farbę o ton jaśniejsza od uzyskanego
CzarnaMadzia
Moderatorka
Madzia ja się skłaniam do tej kąpieli tylko proporcje mi pomóż dobrać. .. mam dosyć krótkie włosy... ale nie wiem jak technicznie przygotować tą mieszankę. ...
Procentowo na skład jednej kapieli
50% rozjaśniacz ( zmieszane proszek i aktywator) możesz po raz pierwszy użyć pół opakowania rozjasniacza
25 % szampon
25 % odżywka
Nuśkaaa
Wiiktoriiaaa jak czytałam o tym imieniu to od 2014 w Polsce nadano je 42 razy ;p nie wiem jak wcześniej ;p
I spotkałam się z artykułem, że chyba w Warszawie kilka lat temu w USC nie chcieli się zgodzić na Nastię, bo stwierdzili, że to zdrobnienie od Anastazja ;/
Ale później znalazłam chyba na stronie Rady Języka Polskiego, że (cytuję) "Nastia jest obecnie pełnoprawnym imieniem, funkcjonującym w sposób samodzielny, choć oczywiście wywodzącym się od imienia Anastazja − podobnie jak w przypadku imion: Lena, Elena, Nela (Helena), czy Nadia (Nadzieja." i to mnie uspokoiło
I spotkałam się z artykułem, że chyba w Warszawie kilka lat temu w USC nie chcieli się zgodzić na Nastię, bo stwierdzili, że to zdrobnienie od Anastazja ;/
Ale później znalazłam chyba na stronie Rady Języka Polskiego, że (cytuję) "Nastia jest obecnie pełnoprawnym imieniem, funkcjonującym w sposób samodzielny, choć oczywiście wywodzącym się od imienia Anastazja − podobnie jak w przypadku imion: Lena, Elena, Nela (Helena), czy Nadia (Nadzieja." i to mnie uspokoiło
reklama
KasiaMarysia23
Dzień dobry
Nie dodało mi posta i sie wkurzyłam !
Ja maluję farbą Ce-Ce , tzn koleżanka mi maluje. Lubię brązy i rudości
to kolory dla mnie
Nie dodało mi posta i sie wkurzyłam !
Ja maluję farbą Ce-Ce , tzn koleżanka mi maluje. Lubię brązy i rudości