reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Za dwa dni chyba znowu tą kąpiel zrobię i potrzymam tyle ile trzeba[emoji14]jestem gdzieniegdzie brązowo ruda :p
69ccad22b2ff2725c9f24d969c260f09.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ale teraz światło juz lipne [emoji14]wiec nic nie widać prawie ;)

ja dzisiaj cały dzień wojuje z tymi włosami. .. wiecie że jeszcze są wilgotne. .. masakra jakaś chętnie bym komuś trochę ich oddala[emoji14]

widzę, widzę tylko ze ja doczytałam po kuracji ze wzięłam rozjasniacz do pasemek i balejażu ale to chyba bez różnicy. .. no nic zobaczymy następnym razem... muszą mi się trochę włosy przetłuszczyc i podzialam.

reklama
A ile razy farbowalas na ciemno? Ile farb polozylas? Ja to od 1,5 roku co dwa miesiace czarna farbe kladlam, moze dlatego u mnie mniejszy efekt.
No i ile dalas czego?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry