reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

OlaMagda to się ciesz ze w brzuch ;)

ja ogólnie jak zaczęłam pracować to przestałam ćwiczyć i z 56 na 64 wskoczyłam. .. jestem dosyć wysoka bo mam 175cm wiec nie wygladalam źle z większą waga... ale teraz już muszę pilnować żeby się nie upaść[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na diecie nie jestem, ale tez sie staram pilnowac, nie chce przytyc wiecej jak 15 kg.
Poza tym jak nie biegam od poczatku roku tak tluszczyk na udach i tylku juz sie gromadzi. Wiem, ze nie mam co narzekac, wiec nie narzekam :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India to moja ciaza musiala byc wczesna jak mi po teście chyba 4 dni beta wyszła 350 pierwsza później juz sobie rosla;)
A ja mam tako wzrost jak OlaMagda 168 i waze 50 parę kg
Nieraz widzę laski albo chude i sam brzuch albo z desek fajne laski sie porobiło bo i dupy dostały i cycow ale urodza i znowu takie wykalaczki:p
Ciekaw gdzie mi pójdzie
Powinno się chyba 1kg na miesiąc przytyć? ??

Ja nie wiem jak to do konca jest. Ja w pierwszej przytylam ponad 18 kg i jak dla mnie to przesada byla. Ale mozliwe, ze duzo przybieralam ze wzgledu na cukrzyce

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczko nie wiem tak szczerze czy to Bruno czi Ivett

U mnie połówkowe 100 zł powiedziała doktorka prywatnie.

Laski nie piszcie o wadze, bo mi się ciśnienie odnosi. 2 kg można przytyć na miesiąc. No ja 20 tydz i 67 kg ;/ a startowałam z 60-61 kg. Planuję przejść na dietę i wykluczyć słodycze.

reklama
Do góry