reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
musze sie wyladowac:):)tymcio spi biedny wiec musze cos ze soba zrobic!:(

aaa szkoda slow!:(
wczoraj sie zaczelo..caly czas byla mowa ze tescie pojada po nia do pragi ale wieczorem zadzwonili ze moj ma jechac..ja go prawie nie widuje bo jest do pozna w pracy..dzis trzeba bylo pojechac do lekarza a moje auto jest u mechanika wiec mialabym jechac autobusami przes cale miasto..no ale na szczescie po malej klotni nie pojechal bo mial tez kilka spraw w pracy i za pozno dali znac.no ale od rana juz wisial na telefonie z nimi czy dojechali..pozniej ona doleciala i nie mogla sie do nich dodzwonic wiec dzwonil raz do niej raz do nich..to wszystko juz u lekarza,myslalam ze baba nas wyrzuci!:(
a w drodze do domu mowi ze ja ich wszystkich dzis zaprosilam..czego sobie nie przypominam ale i tescie i on pamietaja doskonale..poklocilismy sie o to ze zawsze w takich sytuacjach broni ich zamiast mnie.no a wisienka byla fakt ze wieczorem do nich jedzie..mieszkaja godzine od nas wiec zanin wroci do domu i tymek i ja bedziemy juz spac..juz nie mowi ze tymek jest chory a ja mialam popracowac z domu jego nie ma do 18 bo w pracy a na 19 jedzie tam zaraz po pracy..wiec ja juz nie popracuje bo tymek chce tylko na raczki i jest marudny.
ale nigdy nie stawi nas na pierwszym miejscu zawsze rodzine swoja

Tatinka ja cie rozumie mam trochę podobnie , tyle ze moj jak go opiepsze to to zmienia , ale tez ciagle wisi na telefonie to jedna siostra ma problem to druga tyle ze info jakos tak taktownie robi , ze mnie to tak nie wkurza , i tez to ze mam dobre relacje z jego rodzina , teściową i siostrami na początku dwóch nie lubiłam ( a ma 4 ! ) ale sie zmusiłam żeby je mieć po swojej stronie , i sie im wyżale ze to ze tamto ze mało ze mną jest cos tak nazmyślam i one juz tak za nim nie gonią! Teraz juz każda ma faceta ale dawnij tk masakra . Ma 4 siostry 29 lat - bliźniaczki , trzecia 27lat , i najmłodsza 25 lat . Tyle ze tylko ta najmłodsza mieszka odemnie 2km , reszta po 30-100km od nas

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

olamagda:)az 4!!no to podziwiam cie:)
moj na tylko ta jedna ale tu akurat jest taka sytuacja ze ojciec ich pije wiec oni sa z mama strasznie blisko i wisza codziennie na telefonie:/mama dzwoni do niego rano jak jest w pracy no a siostra teraz wrocila..ja probowalam byc z nimi tez w dobrych stosunkach..ale wtedy mi tesciowa zaczela wchodzic na glowe:/przyjezdzala prawie codziennie na herbate i dzwonila bo chciala pogadac o pierdolach.za duzo mi tego bylo:/ a jak byla akcja ze sie poklocilam i jej sie wyzalilam to mi powiedziala ze bedzie bronila syna..rozumie mnie ale jej syn to jej syn..dwa razy tak bylo i dalam sobie spokoj.z siostra bylo tak ze raz sie jej wyzalilam to poleciala do mojego meza i powiedziala ze ona nie wie po co jej to mowilam.ze mnie chyba cos przeroslo..wiec i tu dalam sobie spokoj!
niestety przy kazdej dziwnej akcji jest tak ze moj maz broni je obie a mnie nazywa zasdrosna klamczuche bo wymyslam cos na nie..
juz chyba nie mam sily na to:/

a i ona ma 23 lata i jest oczkiem w glowie wszystkich:/
ja jej tez pomagalam przy kilku sprawach to ani dziekuje ani pocaluj mnie w dupe:/

Tatinka - witaj w klubie... tez się dziś poklociłam z mężem i to na grubasie... bo parę dni temu poprosiłam go o pomoc przy Gabrysiu... a on nie lubi jak coś się mu karze... aż musiałam zapalic:(
India - zdrówka Ci życzę kochana:* a ktorym dniu cyklu robiłaś? :)
OlaMagda - tak też zrobię:) a mogę wiedzieć gdzie mieszkasz ze nasz takie piękne widoki?
Życiowa - :*
Dora - który to u Ciebie dzień cyklu?:)
Kamila - ja nie brałam wiesiołka ale słyszałam o nim dużo dobrego:)

Madziu, jeden zrobilam wtedy co test owu :-) to bylo chyba w piatek, 7 dni przed przewidywanym terminem @ , wiec jakis 24 dc chyba, kolejny w 26 dc i dopiero w 28 dc byla blada kreska. Nie pojawila sie odrazu, tylko po jakiejs minucie lub dwoch. Ale ja nie wiem ile ten cykl powinien trwac, bo ja srednia liczylam. A mialam rozne 27- 33 dni. Czasami dluzsze nawet.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry